Aktywne Wpisy

Jagoo +8
Słuchajcie potrzebuje rady kogoś kto się zna, a tu się dużo osób zna. Niestety jak w pracy szukałam odpowiedzi to mnie wyśmiali jak dałam zakres finansowy... A więc znajoma chce swojemu synu kupić na 18 urodziny komputer, żeby pograł w gry. Jej fundusze są małe, a ja się średnio znam. Ma to być dla niego niespodzianka, jednak jej budżet jest skromny. Czy za dwa tysiące da się kupić komputer dla młodej osoby?
gsyhdddqwyuopkkfdhj +521
Teraz wraca też obiecuje głupstwa w podobnym tonie typu szkoła bez zadań domowych i ludzie się dają nabierać wierząc, że zrobi coś dobrego. A już ataku śmiechu dostaje kiedy Donaldinho zaczyna mówić o miliardach i obłudzie PiS. Przecież on i jego ekipa działali podobnie
#bekazlewactwa
#bekazpo
#bekazneuropy #polityka
Przypominają mi typowego janusza który zawsze mówi że on by firmę w której pracuje umiał prowadzić i to lepiej niż darmozjad prezes.
No i teraz tym januszom dano firmę do prowadzenia. I co robią orły? "Inwestują", cele inwestycji są nieokreślone albo górnolotne. Jedyne co robią to zakładają nowe spółki celowe i wydaję pieniądze żeby pobawić się w rządzenie. Daliśmy