Aktywne Wpisy

Jagoo +8
Słuchajcie potrzebuje rady kogoś kto się zna, a tu się dużo osób zna. Niestety jak w pracy szukałam odpowiedzi to mnie wyśmiali jak dałam zakres finansowy... A więc znajoma chce swojemu synu kupić na 18 urodziny komputer, żeby pograł w gry. Jej fundusze są małe, a ja się średnio znam. Ma to być dla niego niespodzianka, jednak jej budżet jest skromny. Czy za dwa tysiące da się kupić komputer dla młodej osoby?
gsyhdddqwyuopkkfdhj +521
Teraz wraca też obiecuje głupstwa w podobnym tonie typu szkoła bez zadań domowych i ludzie się dają nabierać wierząc, że zrobi coś dobrego. A już ataku śmiechu dostaje kiedy Donaldinho zaczyna mówić o miliardach i obłudzie PiS. Przecież on i jego ekipa działali podobnie
#bekazlewactwa
#bekazpo
#bekazneuropy #polityka
@dotankowany_noca: jakie inne afery, no zegarek sobie chlop kupil i zapomnial, nic wiecej nie bylo. No mowie przeciez, nic wiecej nie bylo, osmiorniczki i zegarek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@dotankowany_noca: jakie amber gold co ty mowisz, nic takiego nie bylo. Jeszcze napisz ze podpisal najgorsza w historii umowe gazowa i umorzyl dlugo gazpromu szurze ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Albo o ACTA, ze niby podpisal cos wbrew protestom szurze xD
A za aferę getin ktoś beknal? Co wy chcecie porównywać xD jeszcze mi o OFE napiszcie xD
@KwasneJablko: tworcy xD
@KwasneJablko: o, kolejny co bedzie sie upieral ze ofe to nic takiego, ale dziwnym trafem nie chce powtorzyc tego manewru ze swoimi pieniedzmi xD
źródło: e9740a568243760ee6140ea0470a1b5b5755a30cc78fb8cf451e658c28e7d602
Pobierz@KwasneJablko: xDDDDDDD Prosze, masz prezent ode mnie. Pamietaj, ze od darowizny trzeba zaplacic podatek.
Stan konta KwasneJablko: 1 000 002 137, 69 PLN
I masz to. Google nie boli
źródło: IMG_20231006_002447
Pobierz@dotankowany_noca: działali podobnie tak jak ty piracąc gierkę działasz podobnie co Bernie Madoff defraudując kilkanaście miliardów dolarów. Porównaj sam stopień upolitycznienia służb, instytucji i mediów i dalej próbuj z poważną twarzą ludziom wmawiać że działali podobnie
@Felixu_enjoyer: gdzie te
@dotankowany_noca: Ale zobaczyli, że tamta skala afer była wielokrotnie niższa niż aktualne, więc PO jest spokojnie lepszym wyborem od PiSu.
No chyba największa afera PO która kosztowała ludzi 800 milionów, czyli mniej niż PiS przeznacza rocznie, z naszych pieniędzy, na propagandę. Jakieś 3-4