@Burned: Kolejny dzabn na tagu. Youtube zamula liczenie wyśwetleń, serio myślisz, że jak cała Polska gada o aferze i typ wrzucił film 15 minut temu to obejrzało go dopiero 36 tys osób? Myślę że realnie ma już z 300/400k
@Burned: wyświetlenia nie aktualizują się w czasie rzeczywistym... Wardega miał 1mln wyświetleń a na streamie mówił, że w statystykach już 2,3 mln było
SŁUCHAJCIE ZORGANIZUJCIE GALĘ POD SZYLDEM SPORTOWYM I WTEDY SUPER Z PRZYJEMNOŚCIOM WEŹMIEMY W TYM UDZIAŁ A INACZEJ MUWIMY NIE I NAWET NIE DZWOŃCIE BO TO NIE MA SENSU
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Youtube zamula liczenie wyśwetleń, serio myślisz, że jak cała Polska gada o aferze i typ wrzucił film 15 minut temu to obejrzało go dopiero 36 tys osób? Myślę że realnie ma już z 300/400k
SŁUCHAJCIE ZORGANIZUJCIE GALĘ POD SZYLDEM SPORTOWYM I WTEDY SUPER Z PRZYJEMNOŚCIOM WEŹMIEMY W TYM UDZIAŁ A INACZEJ MUWIMY NIE I NAWET NIE DZWOŃCIE BO TO NIE MA SENSU