Aktywne Wpisy

IntruderXXL +254
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie

źródło: Plecy
Pobierz#aaaauto #samochody #motoryzacja #sprzedam #kiciochpyta
TL;DR
Wystawiłem samochód, AAAauto jest mi w stanie zaoferować za nie pełną kwotę, jeżeli będzie w perfekcyjnym stanie - wierzyć w to? Najbliższy oddział mam 100km ode mnie.
Wystawiłem samochód - półtora roczna Skoda Kamiq, bardzo bogate wyposażenie, salon Polska, olej wymieniony, stan perfekcyjny, itd. itd.
Od razu pojawił się kontakt z AAAAauto. Pomyślałem, że spróbuję. Zadzwonił Pan -> 'zapraszamy do
TL;DR
Wystawiłem samochód, AAAauto jest mi w stanie zaoferować za nie pełną kwotę, jeżeli będzie w perfekcyjnym stanie - wierzyć w to? Najbliższy oddział mam 100km ode mnie.
Wystawiłem samochód - półtora roczna Skoda Kamiq, bardzo bogate wyposażenie, salon Polska, olej wymieniony, stan perfekcyjny, itd. itd.
Od razu pojawił się kontakt z AAAAauto. Pomyślałem, że spróbuję. Zadzwonił Pan -> 'zapraszamy do
Wydaje mi sie, ze moja aplikacja jest jansa i klarowna. Kazdy tytul pliku ma napisane czym jest i daty ktorych dotyczy. Daty wyjazdow wzialem z SARu bo o dziwo bylo tam wszystko jak nalezy. Dziwne tylko torche ze aplikacja nie pytala mnie o poprzednie zatrudnienie a jedynie o obecne? Nie bylo tez pytania o to czy bylem 5 lat temu fizycznie w #uk ale to jest proste do wydedukowania z moich nieobecosci.
#obywatelstwobrytyjskie
- skad mam stemple w paszporcie, bo moga sie o to przyczepc jak nie jest w wyjazdach (weekend na ukrainie)
- dlaczego pracuje w jednej firmie od 6 lat a payslipy zmieniaja nazwe pracodawcy (rebranding i poprzednie nazwy)
- dopisalem reszte wyjazdow z UK (bo sie nie zmiescily w oficjalnym dokumencie; tam jest malo miejsca)
- napisalem jakie dokumenty wyslalem zeby uznali mi rezydencje i