Koniec pierwszego sezonu na szosie, 500km i 9k podjazdów klepniete od koncowki maja, po drodze operacja ktora wykluczyla mnie w srodku lata na ponad miesiac, jestem zadowolony bo to i tak cud ze z niemowlakiem w domu stara na tyle pozwolila
@ptakov23 bardzo rzadko u nas w Czechach spotykane ;) niestety, ale wiejskie drogi to często tragedia. Zmienia się to pomalu, ale w sporej części Czech lokalne drogi w mniejszych miasteczkach i na wioskach to katastrofa.
@kureci_paratko: no to moze tam u Ciebie, tu moje okolice czyli Liberecki, Harrahov, Jizerka, Rokytnice nie ma ani jednej dziury bez porownania jesli chodzi o asfalt na szose po polskiej stronie, juz nie wspomne o kulturze kierowcow gdzie w Polsce autobus albo Tir na zakrecie mnie wyprzedza
@kureci_paratko: w czeskich Karkonoszach masz tyle gładkich asfaltów i to na szlakach zamkniętych dla samochodów, że aż d--a piecze, że polska strona jest tak zaniedbana. Ludzie jeżdżą, piją piwka, jedzą, bawią się, a u nas stypa ( ͡°ʖ̯͡°)
Koniec pierwszego sezonu na szosie, 500km i 9k podjazdów klepniete od koncowki maja, po drodze operacja ktora wykluczyla mnie w srodku lata na ponad miesiac, jestem zadowolony bo to i tak cud ze z niemowlakiem w domu stara na tyle pozwolila
#rowerowyrownik #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: Screenshot_20231003_173258_WhatsApp
Pobierz