Aktywne Wpisy

Francis_Drake +69
Miss Donieckiej Republiki Ludowej xDD
Alina Andrievska
#botoks #bekazrozowychpaskow #donieck
#kwashialuronowy
Alina Andrievska
#botoks #bekazrozowychpaskow #donieck
#kwashialuronowy

mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ślub w dzisiejszych czasach to korzyść dla mężczyzny, bo to ich dotyka ściana. Po prostu "zaklepujesz" sobie laskę na lata i tak ja wiem, że zawsze jest ryzyko że nie wypali ale nikt nie mówi żeby brać pierwszą lepszą. Patrząc na wszystkie osoby, które kiedykolwiek poznałem to peak zaręczyn przypada między ich 24-27 r.ż. (przy czym byli ze sobą już kilka lat). Co to oznacza?
- laski są już
Ślub w dzisiejszych czasach to korzyść dla mężczyzny, bo to ich dotyka ściana. Po prostu "zaklepujesz" sobie laskę na lata i tak ja wiem, że zawsze jest ryzyko że nie wypali ale nikt nie mówi żeby brać pierwszą lepszą. Patrząc na wszystkie osoby, które kiedykolwiek poznałem to peak zaręczyn przypada między ich 24-27 r.ż. (przy czym byli ze sobą już kilka lat). Co to oznacza?
- laski są już

#nieruchomosci #warszawa
@wykraczajacypozapole: co jest zlego z osiedlem PRL i 8. pietrem?
@sudosu-: ? W blokach od 5. pieter wlacznie jest obowiazek montowac windy. Brak windy to bolaczka popularnych 4 pietrowcow.
Czego się spodziewałeś po ogłoszeniu bk2?
@perfumowyswir: nie zauwazylem, patologia od otwarcia granic powyjezdzala - z moich obserwacji taka typowa patola to siedzi glownie w starych kamienicach, od zawsze na socjalu
@perfumowyswir: rowniez nie zauwazylem
@perfumowyswir: to samo
@perfumowyswir: jak bombelek sasiadow napieprza w to lyzka to tak, no ale taki sam problem by wystepowal w nowym budownictwie
@perfumowyswir: ?
@siurasek: zależy od dewelopera, ja mam absolutną ciszę, ale kojarze takie osiedla. Ryk gówniaków mam tylko z placu, ale za moment będzie piździć i spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko pytanie ile to Twoje mieszkanie kosztowalo w porownaniu ze "zwyklymi deweloperskimi" ( ͡° ͜ʖ ͡°) I jak to jest polozone na planie miasta
No i jeszcze sprawy ocieplenia, sasiadow - jak kupujesz cos co juz istnieje i ludzie mieszkaja w tym wiele lat mozesz popytac potencjalnych sasiadow jak sprawa zima wyglada itd, wieczorem podjechac, zobaczyc czy kreca sie jacys piwkujacy. W przypadku nowego to troche