Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,

KRCZVSK +1144
Chciałbym tylko powiedzieć, że tak wygląda prawdzie dobro. Ubrane jest w roboczy w kombinezon, stojące na tle śmieciarki. W pierwszej osobie opowiada o tym, jak walczyło ze złem.
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels

Tego jeszcze nie grali. 25-letnia julka grafik komputerowy kandyduje z list konfederacji XDD To niezła polityczka.
,,Nie narodziłam się jako grafik, ale wierzę, że wszystkiego można się nauczyć. Pierwsze kroki z tym fachem rozpoczęłam w rybnickim technikum potocznie zwanym „Mechanem”, następnie ukończyłam grafikę na katowickiej WSTI ze specjalizacją UX. Jako że jestem osobą, która lubi coś robić, to w międzyczasie zdobywałam doświadczenie w świecie grafiki w różnych miejscach, pracując na zleceniu. Jako miłośniczka wolności i wróg podatków wytrzymałam na „uopie” aż 1,5 roku i tak oto wylądowałam na własnej działalności, dołączając do najbardziej dyskryminowanej grupy społecznej w Polsce."
25-latka jest na drugim miejscu listy wyborczej Konfederacji w okręgu rybnickim
Konfa właśnie powinna dawać szansę młodym, a nie ściągać pisowskie odrzuty i najgorszych szurów od czipów i 5G.
To jest właśnie jakość, której oczekiwałbym od partii buntu: młodzi, ambitni ludzie. Nie pisowskie szumowiny w przebraniu.
@black_coffe: Na studia dostawała się elita, bo po prostu większości nie było na nie stać.
Zdecydowanie nie była to elita intelektualna.
Tacy politycy, którzy mają jakikolwiek kontakt z rzeczywistością
Jakie Twoim zdaniem trzeba mieć wykształcenie, by być posłem?
Karynka postuje tktoki na których sepleni i powtarza za mentrzenm niskie, proste podatki, likwidacja zus
Komentarz usunięty przez moderatora