Wpis z mikrobloga

#hotelparadise oglądacie dalej? Pierwszy raz, a cisnę od pierwszego sezonu nieprzerwanie, nie mam ochoty oglądać tych wstrętnych mord ani dnia dłużej. Za stary chyba jestem na to dziadostwo.
PS. Wentylu, królu paradajsu, przy tej hołocie to lśnisz kur wa jak diament
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja mam idento jak Ty. Odpuszczam. Może przypomnę sobie sezon 3, bo to dawno było, a tam toksyna Patolki nie była szczególnie szkodliwa dla otoczenia.
  • Odpowiedz
@rekinado z wiktoria przeciez gorzej bylo? nie mowie, ze tutaj nie jest ale tam mocniej jechali, tutaj oprocz tej patusiary wiesniary co na tych pytaniach z morda leciala to nikt twarza w twarz jej nie „nekal”
  • Odpowiedz
@Rurekkb: Głodne żmije bez ofiary być może zaczną zagryzać się nawzajem, co może okazać się satysfakcjonującym zamknięciem sytuacji z Łucją.
  • Odpowiedz
@rekinado mi sie wydaje, ze bylo ale to nie chodzi teraz o porownywanie bo i tak i tak, takie zachowanie jest zalosne i powinni to ucinac jak tylko sie zaczyna… a ogole szok, ze ten Roch, nie dosc ze brzydki, miny stroi ciagle, jakiegos zeza robi, jest wielkim bossem hotelu, przeciez ten chlop jest na liscia
  • Odpowiedz
@Rurekkb: ja też oglądam od 1 sezonu i poraz pierwszy mam tak że nikogo tam nie lubię i nikomu nie kibicuje. (Poza Łucja której już znów nie ma). I po raz pierwszy nie czuje żadnego emocjonalnego przywiązania do nikogo z uczestników. Dla nie najlepiej jakby wszyscy wypadli i nie miałabym po nich nawet cienia zalu.
  • Odpowiedz
@kyIiejenner ja totalnie się zgadzam, takie zachowania powinny być ucinane w zarówno jednej jak i drugiej sytuacji - z drugiej strony może dobrze, że cały internet dowie że, że to p----------e osoby? Może to lepiej dla społeczeństwa? +totalnie się zgadzam dla mnie Roch od samego początku był obleśny (mimo że wolę androgeniczną urode)
  • Odpowiedz