Aktywne Wpisy
Potifara +38
Nie będzie poruszonego tego tematu, którego wielu oczekuje od popularnego „Grega z Twittera". A już na pewno nie tak bezpośrednio i jednoznacznie. Grzegorz Gancewski przy dopinaniu kontraktu z FAME, został poproszony przez osoby zarządzające organizacją, aby tej kwestii nie poruszać. Oczywiście pierwotnie prośba wyszła z obozu Adriana Polańskiego. Co więcej, to nie była zwykła prośba. Debiutant został poinformowany, że przy przekroczeniu pewnej, znanej nam wszystkim granicy, więcej szans w federacji nie dostanie.

kura998 +21
Pierwsze 13 sztuk amunicji 6,5x55 własnej roboty.
Proch RS62 (39,50 grain)
Spłonki Ginex duże karabinowe
Łuski Sellier&Bellot
Pociski PPU .264 139 grain (następnym razem muszę kupić jakieś bardziej markowe bo tutaj przekrój długości pocisków był od 31,43-31,73, najwięcej było 31,67 i właśnie takie wybrałem na pierwszą elaboracje)
COL 76,18mm większość nawet się udało tak zrobić minimalne odchyłki od 76,17-76,20mm)
Na każdej sztuce udało się zaryglować zamek, bez żadnego problemu.
Pozostaje tylko znaleźć
Proch RS62 (39,50 grain)
Spłonki Ginex duże karabinowe
Łuski Sellier&Bellot
Pociski PPU .264 139 grain (następnym razem muszę kupić jakieś bardziej markowe bo tutaj przekrój długości pocisków był od 31,43-31,73, najwięcej było 31,67 i właśnie takie wybrałem na pierwszą elaboracje)
COL 76,18mm większość nawet się udało tak zrobić minimalne odchyłki od 76,17-76,20mm)
Na każdej sztuce udało się zaryglować zamek, bez żadnego problemu.
Pozostaje tylko znaleźć

Dla mnie zależy kto w jakiej sytuacji się znajduję. Pochodzę z rodziny, w której wydanie 6k na garnek z różnymi funkcjami to abstrakcja i namówienie mnie do wziecia tego zajelo różowej kupe czasu.
Jednakże muszę powiedzieć, że moja różowa, odkąd z nią jestem miała dwie lewe ręce do kuchni, nie umiała zrobić nic poza podstawowymi czynnościami. Od ponad 3 lat mamy to w domu i przyznam że na przestrzeni czasu to chyba nawet sporo się zaoszczędziło. Ja wiem, że niektórzy to kupią i rzuca w kąt, ale moja różowa przez ten czas każdego tygodnia robi na tym 2/3 obiady, do tego ciasta/pieczywo/imprezkowe zakąski (hamburger XXXL kosi umysły) oprócz tego jak pojawiło się dziecko, to masę rzeczy dla dziecka. I w życiu nie zrobiłaby nic z tych rzeczy gdyby nie ta maszyna, bo nie wiedziałaby jak i ile doprawić itp. Mnie szczerze ta maszyna zaskoczyła i pomimo mojego skąpstwa na takie bajery nie omieszkałbym wydać tych pieniędzy jeszcze raz. Pozdrawiam
#thermomix
W życiu nie kupię garnka za 6k, to strata hajsu
*zaciąga się szlugiem* ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mi mocno brakuje możliwości definiowania np. I tworzenia swoich profili temperaturowych np. utrzymaj temperaturę x 1 min, a później y 20min i bez
@Sztachuk: ale afera nie jest dlatego, że thermomix kosztuje 6k tylko z powodu sposobu w jaki jest sprzedawany. O tę całą sektę, prezentacje, naciągactwo, tworzenie profilu posiadacza thermomixa-zwycięzcy, ch#jowe streamingi internetowe i ogólną atmosferę w stylu MLM.
W sklepach jest pełno fantów po 6k i nikt nie daje o nie j3bania - możesz iść i
@Znam_sie_123: brzmi w #!$%@? zdrowo xd pewnie ma mało kalorii i dużo białka
@Znam_sie_123: to nie jest kwestia indywidualna i doprawia się jak się lubi?
Jeśli w ogóle nie wiesz jak doprawić i za każdym razem robisz to źle, to jednak podpowiedź robi różnice
@Znam_sie_123: Czyli jednak handlowiec