Aktywne Wpisy

booolooo +15
#chwalesie #zrobtosam #remontujzwykopem
Jak miałem 17 lat rodzice bali się, że sobie u***rdole palec katówką, także poza koszeniem trawy nie robiłem wiele.
Po 15 latach w międzyczasie jak wykańczam swoją chatę (trzecie mieszkanie). Zrobiłem mały remont prysznica u nich.
Zawód mam totalnie nie związany z wykończeniówką xD
Jak miałem 17 lat rodzice bali się, że sobie u***rdole palec katówką, także poza koszeniem trawy nie robiłem wiele.
Po 15 latach w międzyczasie jak wykańczam swoją chatę (trzecie mieszkanie). Zrobiłem mały remont prysznica u nich.
Zawód mam totalnie nie związany z wykończeniówką xD
źródło: 20240814_102304
Pobierz
Runaway28 +9
#przegryw no cóż jedno czy dwa piwa na lepszy sen, w końcu trzeba się wyspać przed kolchozem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: PXL_20240820_010312525
Pobierz

Czy jesteście gotowi?
Spytałem czy jesteście gotowiiiiiii?!!!!!!!
#famemma
źródło: 161F7E60-D077-4FAF-B372-F2C57D501641
Pobierz@hehe-sex: Skoro twierdzisz, że spytałeś, to po kiego grzyba postawiłeś znak zapytania?
W pierwszym wersie pytasz, więc znak zapytania jest okej, ale w drugim twierdzisz. Co innego by było, gdybyś cytował pierwszy wers - wtedy cytujesz całość, razem ze znakiem zapytania, a wykrzykniki stawiasz po cudzysłowie zamykającym.
@Queebo: Daj numer do swojego dilera. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@thankyoubasedgod: Cóż za głupota, nie jest. Może gdyby moja narzeczona nie była amerykanką a ja nie znałbym ludzi z innych krajów to bym uwierzył.
@thankyoubasedgod: Obudź się, alarm dzwoni.... tak kilkadziesiąt. Jakbyś nie zauważył to ja nie pisałem o Polsce nawet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@thankyoubasedgod: Kompromitujesz to się akurat, ale ty w tym momencie. Dziewczyna którą mam na avatarze to nie 15 latka a prawie 15 lat starsza dorosła kobieta do tego całkiem znana wokalistka Ava Max.