Wpis z mikrobloga

Czy jesteście gotowi?

Spytałem czy jesteście gotowiiiiiii?!!!!!!!

@hehe-sex: Skoro twierdzisz, że spytałeś, to po kiego grzyba postawiłeś znak zapytania?

W pierwszym wersie pytasz, więc znak zapytania jest okej, ale w drugim twierdzisz. Co innego by było, gdybyś cytował pierwszy wers - wtedy cytujesz całość, razem ze znakiem zapytania, a wykrzykniki stawiasz po cudzysłowie zamykającym.
  • Odpowiedz
moze dla p0laka to dziwne, ale w innych krajach snapchat jest bardziej popularny niz messeneger do kontaktu z ludzmi xd

@thankyoubasedgod: Cóż za głupota, nie jest. Może gdyby moja narzeczona nie była amerykanką a ja nie znałbym ludzi z innych krajów to bym uwierzył.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: obudź sie z tego snu nerdzie. smigam do uk kilkanascie razy w roku i tam messengera uzywaja tylko bumy po 30 stce, a ich glowna aplikacja do kontatku to snap, whatsapp i ig. mozesz nawet w necie wyszukac statystki na ten temat. Snapchat jest najpopularniejszy wśród stosunkowo młodego targetu (do ok 20-25 roku życia), a triumfy święci w USA, Indiach, Francji, UK i… Arabii Saudyjskiej. Polska znajduje się poza
  • Odpowiedz
nie kompromituj sie juz. pozdrow narzeczoną ze stanow kukusiu co ma 15 latke z pinteresta na avatarze xd

@thankyoubasedgod: Kompromitujesz to się akurat, ale ty w tym momencie. Dziewczyna którą mam na avatarze to nie 15 latka a prawie 15 lat starsza dorosła kobieta do tego całkiem znana wokalistka Ava Max.
  • Odpowiedz