Aktywne Wpisy

niepisowski +298
USA: Kobieta złożyła milionowy pozew za dyskryminację firmę taksówkową Lyft, ponieważ kierowca odmówił jej przewozu, tłumacząc, że pojazd jest za mały by ją przewieźć. Chce udowodnić w sądzie, że zmieściłaby się do pojazdu a kierowca był do niej uprzedzony.
#usa #taxi #nadwaga #otylosc #ciekawostki #bekazgrubasow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #swiat #rakcontent
#usa #taxi #nadwaga #otylosc #ciekawostki #bekazgrubasow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #swiat #rakcontent

źródło: temp_file6109900636335577628
Pobierz
ck-team +277
jedna nie może, druga nie lubie takich filmów, trzecia nie ma czasu, czwarta ma chłopaka, piąta powiedziała wprost że by chętnie poszła ale nie ze mną, w końcu zapytałem tą samą co wcześniej z nią byłem na imprezie, laska jest "pod ścianą" bo ma już 28 lat ale ma chłopaka, nie musiałem słuchać jakiś pseudo-wymów że o ja nie chce ja nie moge ja coś tam, chłopak mi nie pozwoli bla bla bla, jak tylko usłyszała że nowa piła wychodzi to powiedziała że bardzo chętnie pójdzie bez żadnych majaczeń. I tak to wlasnie jest, młode laski marudzą, olewają na każdym kroku a dojrzalsze nie mają tak nasrane tylko jest krótko tak albo nie
dodatkowo pogadałem sobie z nią o influ i wcale ją nie dziwiło że podoba mi sie fagata czy sheeya
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #logikarozowychpaskow #kino #pila #takaprawda
przyjazn damsko meska w praktyce xd
Komentarz usunięty przez autora Wpisu