Wpis z mikrobloga

tragedia z tymi laskami nawet z pracy czy gdziekolwiek, zapytałem z 5 lasek czy jakaś by nie chciała ze mną pójść do kina bo samemu troche lipa a że mało znam osób w Warszawie to ciężko znaleźć kogoś no i się zaczęło:

jedna nie może, druga nie lubie takich filmów, trzecia nie ma czasu, czwarta ma chłopaka, piąta powiedziała wprost że by chętnie poszła ale nie ze mną, w końcu zapytałem tą samą co wcześniej z nią byłem na imprezie, laska jest "pod ścianą" bo ma już 28 lat ale ma chłopaka, nie musiałem słuchać jakiś pseudo-wymów że o ja nie chce ja nie moge ja coś tam, chłopak mi nie pozwoli bla bla bla, jak tylko usłyszała że nowa piła wychodzi to powiedziała że bardzo chętnie pójdzie bez żadnych majaczeń. I tak to wlasnie jest, młode laski marudzą, olewają na każdym kroku a dojrzalsze nie mają tak nasrane tylko jest krótko tak albo nie

dodatkowo pogadałem sobie z nią o influ i wcale ją nie dziwiło że podoba mi sie fagata czy sheeya

#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #logikarozowychpaskow #kino #pila #takaprawda
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karix98 a co w tym zlego że jedna nie może, druga nie lubi takich filmow, trzecia nie ma czasu, czwarta ma chlopaka, piata by poszla ale nie z toba? Nie rozumiem, mialy powod to odmowily i podaly go wprost. To juz odmowic nie mozna bo wykopek sobie dopisze od razu jakies teorie na temat p0lek? Wez dorosnij pepku swiata XDDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@kr0k0dyl: oczywiscie ze to są wymowki bo to chodzi że ze mną nie a nie że nie może, zwykle zakłamane laski, jednej proponowalem razem gdzies wyskoczyc itp a ona ze nie lubi woli w domu siedziec a sie okazało ze jak zwykle klamstwo bo nie dosc że ma chłopaka rapera to jeszcze lata po imprezach, zakłamane mlode laski ktore mnie po prostu opluwały tylko nie mowiąc nigdy wprost bo nie
  • Odpowiedz
@karix98 nie kazdy musi chcieć sie z toba zadawac, zrozum to. Jedne podaly wprost ŻE Z TOBA NIE, inne moze nie maja odwagi byc tak asertywne i moze uważają że to by bylo chamskie powiedziec "chetnie ale nie z toba". Ja tez nie lubie wszystkich ale jakas kulture trzeba zachować, a ty od razu jakies p--------y dopisujesz i szukasz dziury w całym. Weź. Kolege zaproś skoro "samemu do kina to lipa"
  • Odpowiedz
  • 1
@kr0k0dyl: zrozum ze to sie powtarza notorycznie od lat, to nie jest pierwsza sytuacja, laski 99% mnie olewają i taka jest prawda, szczegolnie te mlode i powodem tu jestem ja i nic innego, reszta to są puste wymowki
  • Odpowiedz