Aktywne Wpisy

Clefairy +288
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą

AIicja +32
Przez te płatności odroczone typu PayPo i Allegro Pay zupełnie nieświadoma po roku dwóch użytkowania wpadłam w kilka tysięcy długu... Na szczęście obecnie mam już wszystko pod kontrolą jest git. Masakra bo nawet nie wiedziałam że to się dzieje. Już pospłacałam wszystko prawie, zostało mi może z 900zł za 2 miesiące do spłaty więc szczegół... Ale totalnie nie byłam świadoma jak to wpływa na płynność moich finansów. Poza tym nie wyraziłam tych

- Honda Civic VIII TypeR CW igła z 2010 roku
- Focus ST z 2014 ściągnięty z USA o dziwo bez żadnych szkód
- Alfa Romeo Giulietta QV
-Focus kombi ST z polskiego salonu
Ewentualnie jakieś inne propozycje dobrego żwawego auta w benzynie? Niemieckie auta odpadają
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
@Atypical w wersji III a najlepiej IV z 4control i nie patrz na podśmiechiwki @Zbyszek_Kudriawcew: bo w życiu tym nie jechał.
ufo objeżdża już każdy mocniejszy diesel, to coś nie ma momentu na przyspieszenie jak to honda wyje a nie jedzie¯\(ツ)/¯
a jak nie musi być hot, to możesz laguny coupe gt z 2.0T
a 4control to jest sztos
@Gargulecthc: belka z tyłu totalnie dyskwalifikuje to auto jako fun car
To ogólnie kiepski hh
Ufo to najgorszy CTR jaki był. Na inwestycje niech kupi złoto albo ziemię ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mowie jako uzyszkodnik Megane IV RS i okazjonalny uzyszkodnik Fiesty ST.
RS nie nadaje sie na daily (choc sam tak uzytkuje). Ford ma lepszy serwis i dostep do czesci.