Aktywne Wpisy

kamillus +1
Jest szansa, że każdy sponsorujący #kawiaq pójdzie popuszczać brązem w pasiak za nawoływanie do popełnienia przestępstwa. Prostakom wydaje się, że potrzebna jest specjalna ustawa, a obecne przepisy tego nie pokrywają. Każdy kto wpłacał donejty na przygłupów gdy ci torturowali dziewczyny na wizji może odpowiadać karnie. Będzie śmiesznie. Jeszcze powinni się wziąć za sponsorów #danielmagical i innych patusów z #famemma

HeIlNah +7
Jak to #!$%@? dziala ze caly #!$%@? dzien nie jestem w stanie nic robic, bo jestem tak senny ze mi sie non stop zamykaja oczy i odpływam, a jak przychodzi #!$%@? noc i czas spania to moge lezec w lozku i przez cala noc nie zasne, a nastepnego dnia cykl sie powtarza.
Nie mam juz #!$%@? sily do tego wszystkiego
#przegryw #depresja #bezsennosc
Nie mam juz #!$%@? sily do tego wszystkiego
#przegryw #depresja #bezsennosc
Na weekend zapowiada się deszczowa aura a noclegi już zamówione w Cisnej, gdzie polecacie się wybrać, co zobaczyć tak by nie zmoknąć?
@JPRW: w góry też się da, o ile nie ma porywistego wiatru to spokojnie, zwłaszcza jak się ma parasol trekkingowy (którego głównym plusem jest mocowanie do pasa biodrowego i piersiowego plecaka i obie ręce wolne). W Tatrach i Alpach też działa, polecam :)
a na poważnie - wiadomo, że nie jest to remedium na wszystkie problemy, ale sprawdza się super, prawda jest taka, że 95% szlaków nie prowadzi przez chaszcze, więc problemu nie ma, a w wyższych górach to już w ogóle mało co rośnie wyżej niż do kolan. większym wyzwaniem jest wiatr, miałem euroschirm telescope przez ok 2 lata
A tak poza tym to wg yr.no ma padać w sobotę dopiero popołudniu, a w niedzielę już nie:
https://www.yr.no/en/forecast/daily-table/2-774090/Poland/Subcarpathia/Lesko%20County/Cisna
Nie ma tragedii :)