Aktywne Wpisy
mickpl +450
poorepsilon +1
Nie zarzucam wam, że wasze problemy psychiczne, a w szczególności depresja nie mają miejsca. Chciałabym tylko zwrócić uwagę, że moim zdaniem, funkcjonują na wykopie ludzie, dla których najlepszym lekarstwem będzie próba unikania negatywnych myśli i skupiania się na czymś innym. Pisząc wpisy typu; przez większość czasu czuję się źle, nakręcacie spirale negatywnych myśli.
Życie jest piękne, ale akurat nie twoje. Nie oznacza to, jednak że trzeba kisić się w tym sosie, tym
Życie jest piękne, ale akurat nie twoje. Nie oznacza to, jednak że trzeba kisić się w tym sosie, tym
potrzebuję rady. Chyba chciałbym mieć rower ale chyba używany. Wyobrażam sobie to tak:
1, sprawdzam czy nie kradziony
2. kupuję
3. jadę z nim do jakiegoś serwisu rowerowego i mówię: proszę rozłożyć go na części, naoliwić, podkręcać i cokolwiek co tam można popoprawiać w rowerze, złożyć
4. mam rower
Czy to co napisałem jest sensowne czy bujam w obłokach? Jeżeli ma jaki sens to czy to mi się będzie opłacać? Może lepiej nie kombinować i kupić nowy?
#rower #kolarstwo #sport #kupno #jazdanarowerze #rada
@aHmuX: nie ma jak sprawdzić. Możesz pisać umowę, ale to cię tylko uchroni przed posądzeniem o paserstwo. Jak rower będzie ciepły to i tak zabiorą.
@aHmuX: Kup sprawny rower i nie trzeba w nim grzebać.
@zgubiles_sie_jelonku: ale wiesz, że to przechowują w lokalnej bazie danych? I każda policja, straż miejska ma swoją własną bazę a i oznaczenia nie są unifikowane?