Aktywne Wpisy
doomzdayzz +276
Egzekucja CEO amerykańskiej firmy ubezpieczeniowej.
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją

źródło: IMG_6747
Pobierz
Darksands +93
- Mongolica na samym początku uznała że jej nie ufa i już nie zaufa, bardzo dojrzale
- Srocha bo uraziła jego delikatne narcystyczne ego i śmiała w pewnym momencie się nim nie zachwycać
- Grycanki - do końca nie wiadomo ale ona wiodla prym w przekręcaniu słów Łucji żeby nastawić innych przeciwko niej
- Papryk - kolejny wiodący prym w przekręcaniu slow Łucji, w pewnym momencie śmiała chcieć do niego podejść, jaka ona mogła?
- Sebina chyba sama zaczęła nakręcając Michała przeciw Ali a później kłamiąc ja zdeyskredytowala przed grupą
A reszta to jak dla mnie już przekazywanie negatywnych opinii i nakręcanie spirali nienawiści. Coś byście dodali?ps. Potwornie szkoda mi Łucji, nawet jeśli coś później odwaliła to patrząc na to pod jaką była presją i stresem, większość jej zachowan będzie usprawiedliwiona.
- Papryk bo miał jej za złe, że nie wybrała go po randce.
Jak widać, dwa z nich to urażone dumy. Ciekaw jestem, czy Sroch tak samo nie będzie traktował, nowej Wiktori, bo ta go też
@Lolek1011: Ja obstawiam, że akurat Grycanka jest dobrym obserwatorem i zauważyła, że Srochowi się Łucja podoba, ale jak w przypadku Soka, Grycanka nie będzie miała podjazdu, bo intelektem/wyglądem w ogóle nie dorównuje Łucji w najmniejszym stopniu. I nie będzie mogła się "przyjaźnić" ze Srochem gdyby relacja jego i Łucji wypaliła.