Aktywne Wpisy

WielkiNos +413
Wyobrażacie sobie ból lewackich odbytów gdyby na jakiejś grupce napisać, że się nie lubi murzynów bo są #!$%@?#@$ący i mają niskie iq?
Tymczasem lewaczki:
#dzieci #macierzynstwo #tatacontent #lewackalogika #bekazlewactwa #p0lka #julka
Tymczasem lewaczki:
#dzieci #macierzynstwo #tatacontent #lewackalogika #bekazlewactwa #p0lka #julka

Antybristler +462
Siema. Jakiś czas temu chwaliłem się tutaj, że wychodzę z teleskopem na miasto i spotkało się to ze sporym entuzjazmem. Zaczynałem od pokazywania Saturna, bo myślałem, że tylko ta planeta będzie robić wrażenie. Do widoku takiego księżyca niejako przywykliśmy, nie to co planeta z pierścieniami. Okazuje się jednak, że inne rzeczy na niebie też są chętnie oglądane, a moja inicjatywa trochę się rozwinęła. Cały czas inwestuję w sprzęt, żeby uatrakcyjnić pokazy, ale

Niestety nie mam z kim iść pierwszy raz na lot żeby mi pokazał co i jak, no ale bardzo chciałbym się stąd wyrwać. Też jakiejś wakacje czy coś żeby zobaczyć coś więcej...
#pytanie #lotnictwo #samoloty #praca #pytaniedoeksperta
Też nie mówię że od razu Islandia, tylko w ogóle tak jak mówisz gdzieś do innego miasta po prostu, ogarnąć co i jak.
Serio da radę tam coś odwalić i pomieszać czy trzeba być wybitnie spier...nym?
W tanich liniach lotniczych wybierają losowo pasażerów do roznoszenia innym przekąsek i drinków. Czasem każą też po lądowaniu sprzątać samolot więc jak masz fobię społeczną to nie lataj rayanem ani easyJet-em.
W Locie już masz spokój i do niczego nie zmuszają.
@supermano: to wszystko co ci napisał z roznoszeniem jedzenia, sprzątaniem itp. to nieprawda.