Aktywne Wpisy

sztywny_misza +22
Pomocy. Byłem z synkirm 5 letnim w sklepie, syn zjadl donuta. W natłoku zakupów zapomniałem o tym powiedzieć kasjerce żeby skasowala. Wyszliśmy że sklepu. Wybiegła za nami ochrona i kazała pokazać paragon. Pokazałem i zauważyli ze nie ma donuta. Kazali nam z nimi pójść. Nie chcieli żebyśmy za niego zapłacili, tylko wezwali policję odrazu. Policja przyjechała i chciała mi wystawić mandat 800 zł. Nie przyjąłem bo za co jak ja nic nie

LinQ +243
Byłem w Lidlu kupić sobie śniadanie to bydło dosłownie zabijało się o te głupie wkrętarki, ale ja sprytniejszy i zabrałem chłopowi z wózka gdzie miał chyba ich dziesięć
#lidl
#lidl
Chciałbyś zadebiutować w zawodach trójbojowych lub startowałeś wcześniej i wystąpić w kolejnych oraz szukasz trenera?
Idealnie trafiłeś, to właśnie dla Ciebie jest ta oferta - w promocyjnej cenie bez opłaty wstępnej i z małą zniżką comiesięczną pomogę Ci w przygotowaniach.
Jako jeden z niewielu osób w Polsce specjalizuje się w programowaniu w metodyce Sheiko, która pomoże Ci zwiększyć wyniki i poprawić technikę.
W ramach współpracy otrzymasz ode mnie co 4 tygodnie nowy plan treningowy w określonej periodyzacji oraz 24/h dostęp na komunikatorze telegram, gdzie po kadym treningu na podstawie przesłanych nagrań poprawię Twoją technikę
Oczywiście w dniu startu nie będziesz na zawodach sam! Zadbam o to, abyś pobił swoje rekordy i był zadowolony z występu.
Więcej szczegółów w wiadomości prywatnej
#reklama #autoreklama #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout