Wpis z mikrobloga

Wątor jednak kompromitacja. Miałem go mimo wszystko za dziennikarza, z jakimiś tam co najmniej przyzwoitymi tekstami w dorobku, a typ zamiast pozbierać więcej info i przygotować porządny materiał, wolał z siebie zrobić podstawkę do mikrofonu dla jakiejś typiary na jej warunkach i c--j wie po co właściwie. Bo bał się, że commentary ukradną mu gorący temat? Jak widać Gimper się nie kwapił. Jedyny profit dla niego, że poświecił sobie gębą na filmiku, który pewnie pójdzie szeroko, ale potencjalne komplikacje mogą być dużo większe (zwłaszcza, że SW będzie mieć pewnie w------e w razie ewentualnych pozwów, skoro nie mają z tym materiałem nic wspólnego).
#famemma
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wątor jednak kompromitacja. Miałem go mimo wszystko za dziennikarza, z jakimiś tam co najmniej przyzwoitymi tekstami w dorobku, a typ zamiast pozbierać więcej info i przygotować porządny materiał, wolał z siebie zrobić podstawkę do mikrofonu dla jakiejś typiary na jej warunkach i c--j wie po co właściwie

@edenmar: ja się z tym nie zgadzam. To nie jest materiał typu kończę karierę, ale pokazuje realia problemu. Wtedy każdy to zaakceptował, a
  • Odpowiedz
  • 0
@NewBlueSky: To nie jest materiał dziennikarski, tylko coś, co ta dziewczyna mogła równie dobrze puścić sama. Ja tu w ogóle nie piszę o aferze ze Stuu i resztą influ (chociaż mam poczucie, że w całej sprawie posunęliśmy się dalej może o 0,5 cm), tylko dziwię się Wątorowi, że postanowił swoją twarzą firmować coś, co nie jest wynikiem jego pracy
  • Odpowiedz
@edenmar: ale ty rozumiesz, że ona musiała się zgodzić na publikacje tego ze swoją osobą? To bardziej materiał w stylu "zachęcamy więcej osób do wypowiedzi. damy wam wypowiedź na waszych warunkach".

Dziwne, że ludzie tego nie widzą xD masz wybór - albo ich warunki, rozmowa teraz jak jest to gorący temat i może ktoś się wypowie, albo robisz "poważny" materiał z ukrytymi głosami, twarzami, który wyjdzie za kilka miesięcy i
  • Odpowiedz
  • 0
@NewBlueSky: Oczywiście, że jest tak jak piszesz - ja się pod tym podpisuję, a już te dwa ostatnie akapity to są w ogóle w punkt, dokładnie tak widzę tę aferę, przegrywy piwniczaki jarały się kontaktem z fankami i wydawało się im, że mogą rzucać do nich dwuznacznymi tekstami nie zawracając sobie głowy ich wiekiem, ale w większości były to pewnie raczej gówniarskie bezmyślne żarty, niż jakieś faktyczne pedofilskie skłonności.

Natomiast
  • Odpowiedz
@edenmar: ja jednak wole materiał z punktu widzenia tych dziewczyn, bo samo zjawisko jest ciekawsze niż przegrywy. A materiał typu A lub B (A to przegrywy bez socjalnego skilla i doświadczenia, B to podofile) jest zbyt szczegółowy i wtedy ta druga grupa.

Jednak wolę coś co pokazuje realną sprawę z punktu widzenia kogoś powiedzmy, że poszkodowanego, ale też głupiego (ten argument niedojrzałości to XD ja bym równie mądry w wieku
  • Odpowiedz
jest zbyt szczegółowy i wtedy ta druga grupa.

@edenmar: nie skonczylem zdania i poszedłem dalej xD

jest zbyt szczegółowy i jakby stawia już tezę, a widocznie nie wiadomo jak ich ocenić, więc chyba lepiej skupić się na tym, co jest rzeczywiste, czyli pokazać głupotę i myślenie tych dziewczyn. A to czy to A czy B zostawić do oceny zależnie od konkretnego przypadku, zamiast budować tezę dla całej grupy.
  • Odpowiedz