Aktywne Wpisy

Lardor +107
Albo grubo albo wcale!
17-letni „kierowca” golfa nie żyje, troje pasażerów trafiło do szpitala #polskiedrogi #patologiazmiasta #motoryzacja #samochody #wypadki #poznan
17-letni „kierowca” golfa nie żyje, troje pasażerów trafiło do szpitala #polskiedrogi #patologiazmiasta #motoryzacja #samochody #wypadki #poznan
źródło: temp_file6458530995910974269
Pobierz
Czym byście przecięli kilka profili stalowych gdybyście musieli to robić w mieszkaniu? Szlifierka kątowa generuje masę iskier i smrodu. Lepsze to czy wyrzynarka? #remontujzwykopem

#famemma
@edenmar: ja się z tym nie zgadzam. To nie jest materiał typu kończę karierę, ale pokazuje realia problemu. Wtedy każdy to zaakceptował, a
Dziwne, że ludzie tego nie widzą xD masz wybór - albo ich warunki, rozmowa teraz jak jest to gorący temat i może ktoś się wypowie, albo robisz "poważny" materiał z ukrytymi głosami, twarzami, który wyjdzie za kilka miesięcy i
Natomiast
Jednak wolę coś co pokazuje realną sprawę z punktu widzenia kogoś powiedzmy, że poszkodowanego, ale też głupiego (ten argument niedojrzałości to XD ja bym równie mądry w wieku
@edenmar: nie skonczylem zdania i poszedłem dalej xD
jest zbyt szczegółowy i jakby stawia już tezę, a widocznie nie wiadomo jak ich ocenić, więc chyba lepiej skupić się na tym, co jest rzeczywiste, czyli pokazać głupotę i myślenie tych dziewczyn. A to czy to A czy B zostawić do oceny zależnie od konkretnego przypadku, zamiast budować tezę dla całej grupy.