najgorsza depresja to ta wynikajaca z bycia mezczyzna <5/10, bo jest nieuleczalna a jeszcze jak sie ma asperdżera/inne uposledzenie spoleczno-spierdoidalne to juz wogle #przegryw
@GoNpKNSsz Nie zaprzeczam, po prostu zabrzmiałeś, jakby to nie był żaden problem. Marynarze potrafią wiele miesięcy bez kobiety wytrzymać a w porcie idą sobie po prostu na divy i tyle.
@wojtek-m no mniej więcej tak to wygląda Niestety jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy z div korzystają Po prostu facet potrzebuje czasem kontaktu z kobietą, inaczej odpiernicza
@GoNpKNSsz Dokładnie. Jakimś substytutem są lalki i dodatkowo znacznie bezpieczniejszym od div i nawet Polek, dotkniętych wzrostem chorób wenerycznych.
@GoNpKNSsz I to właśnie największy problem, możesz być pijakiem, złodziejem, gwałcicielem a nawet mordercą, ale jak cię zobaczą z sekslalką to nawet większe wzburzenie i pośmiewisko. Hipokryzja.
@wojtek-m hahha Może i tak Ja nie jestem żadnym z powyższych Nawet mam dobry zawód z super perspektywami Do rachunków się dorzucam, pomagam itd Po prostu mi tu lepiej
@starykuc w życiu trzeba lubić żyć samemu z sobą. Jak całe życie będziecie bazować swoje szczęście na innych, będziecie żyć jak królik goniący marchewkę. Z fartem.
a jeszcze jak sie ma asperdżera/inne uposledzenie spoleczno-spierdoidalne to juz wogle
#przegryw
Czasem mi smutno, ale w życiu jest dużo innych wartości poza babami
Ale jakoś trzeba iść do przodu mimo wszystko
Niestety jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy z div korzystają
Po prostu facet potrzebuje czasem kontaktu z kobietą, inaczej odpiernicza
Na krótką metę to i zmiana lubrykantu coś daje, ale to nadal nie to XD
Ale nah, zwłaszcza że wróciłem do domu rodzinnego
Ale nah, zwłaszcza że wróciłem do domu rodzinnego
Może i tak
Ja nie jestem żadnym z powyższych
Nawet mam dobry zawód z super perspektywami
Do rachunków się dorzucam, pomagam itd