Aktywne Wpisy

DarkZizi +113
Chłop 31 lat siedzi cały dzień i uczy się podstawowej matematyki, którą rozwalają w 3 sekundy dzieci z podstawówki. A wszystko po to, żeby może dostać pracę biurową w normalnej firmie i skończyc pracować w januszexach, gdzie chcą cię wyrzucic z pracy za to że chcesz skorzystać z prawa do urlopu. Śmiech na sali...
#przegryw #przegrywpo30tce #matura #matematyka #miedzianyfsor #matemaks #pracbaza #januszebiznesu
#przegryw #przegrywpo30tce #matura #matematyka #miedzianyfsor #matemaks #pracbaza #januszebiznesu

Kasahara +118
Ogólnie taka refleksja na temat siłowni i chyba jednego z większych błędów jakie można popełnić. Czyli overthinking. Niestety cegiełkę do tego przykładają YouTubowe gwiazdy typu Sebastian Kot i jemu podobni (ale nie chodzi tu o stricte Sebę, chce robić zasięgi i o to chodzi na YT).
Pierwszym elementem jest tutaj STRASZNIE. Trochę spadłem z fotela jak zobaczyłem tytuł (to Ci zniszczy kolana na martwym ciągu); a tam film, że jak ktoś będzie
Pierwszym elementem jest tutaj STRASZNIE. Trochę spadłem z fotela jak zobaczyłem tytuł (to Ci zniszczy kolana na martwym ciągu); a tam film, że jak ktoś będzie

Ogarniac dom? Łazienka? Kuchnia? Pranie? Drobne prace naprawcze? Przygotowwc graty na Vinted?
Ogarniac ogród przed jesienią? Grzadki? Nawóz na trawnik? Sadzenie cebulek? Zmiana dekoracji?
Dziecko? Przydala by sie jakas kreatywna zabawa w stylu robienia pazdziernikowej pracy na okno lub materialowej dyni.
Do tego trzeba się wybrać do apteki po syrop na kaszel, ugotowac obiad, pobiegac na bieżni i zrobic zabieg na stopy. Na dokladke jestem znow sama w ten weekend.
Shieeet xd
#rozowepaski #pieklokobiet #zycie #zwiazki #dom #zalesie
@Krolowa_Nauk: wiadomo że będę starała się to wszystko skleić i rozłożyć zadania w czasie, na kolejne weekendy. Pisze tylko co jest do roboty, babskim okiem. A na doopie też chce
@AlienFromWenus: i dlatego nie jesteś jeszcze żoną