Aktywne Wpisy

adamsowaanon +84
Kobiety są brudniejsze,śmierdzą bardziej w porównaniu od facetów:
-reklamy na grzyba pochwy w tv to wielu słyszało, z nikąd się to nie bierze
-leci im krew i jakiś śmierdzący śluz podczas okresu i owulacji potem
-nakladaja makijaż praktycznie codziennie i często chodzą tak większość dnia, skóra wtedy nie ma jak oddychać i się poci, obumiera naskórek,
-wszczepiaja sobie sztuczne c---i, tyłki, usta, to jest ciało obce dla ciała człowieka więc zdarza się że powstaje
-reklamy na grzyba pochwy w tv to wielu słyszało, z nikąd się to nie bierze
-leci im krew i jakiś śmierdzący śluz podczas okresu i owulacji potem
-nakladaja makijaż praktycznie codziennie i często chodzą tak większość dnia, skóra wtedy nie ma jak oddychać i się poci, obumiera naskórek,
-wszczepiaja sobie sztuczne c---i, tyłki, usta, to jest ciało obce dla ciała człowieka więc zdarza się że powstaje

Lolenson1888 +2
W maju mam jechać na tygodniową delegację do Lubuskiego (Łagów). Nigdy nie byłem w tym województwie nawet przejazdem. Co koniecznie trzeba zobaczyć, zwiedzić oprócz MRU i figury Jezusa?
#lubuskie #pytanie #zielonagora #gorzow #swiebodzin #miedzyrzecz
#lubuskie #pytanie #zielonagora #gorzow #swiebodzin #miedzyrzecz

Pół dnia się męczę żeby uruchomić grę na PC i ciagle to samo:
"Loguje się do EA APP. Klikam graj. Pokazuje się okno ładowania, następnie biała ramka z logiem FC 24.
Poźniej kolejna ramka na środku i wszystko wraca z powrotem do aplikacji."
Gre kupiłem w media expert, dostałem kod na paragonie. Możecie mi powiedzieć czy jest możliwość zwrotu gry i odzyskania pieniędzy? Nie mam już do tego siły.
#fifa #eafc24
Procesor i5-10400F, 8gb ram, karta gtx 1660.
@spanzik Wiem, ze to nie wina media expert ale jesli jest tyle wiadomosci na angielskim i polskim forum ea od graczy którzy nie moga uruchomic gry to chyba jednak wina leży po stronie EA.
(Polecałbym dokupienie RAM-u oraz ewentualnie przyjrzenie się GPU, ale to nie jest tutaj istotne.)
Ot EA z-----o chyba sprawę.
Jeśli zaś chodzi o zwrot, to raczej nie przyjmą: https://www.mediaexpert.pl/zwroty
źródło: 2023-09-22 22_28_02-Zwrot towaru w Media Expert _ Sklep internetowy RTV, AGD, komputery Mozilla Fi
PobierzZastanawiam sie też czy nie kupić nowej karty graficznej np. Gigabyte GeForce RTX 3060 GAMING OC LHR 12GB GDDR6 albo coś od AMD
W poniedziałek kupie ramy i dam znac czy pomoglo. Dzięki za zainteresowanie tematem.