Wpis z mikrobloga

Cześć
Pół dnia się męczę żeby uruchomić grę na PC i ciagle to samo:
"Loguje się do EA APP. Klikam graj. Pokazuje się okno ładowania, następnie biała ramka z logiem FC 24.
Poźniej kolejna ramka na środku i wszystko wraca z powrotem do aplikacji."
Gre kupiłem w media expert, dostałem kod na paragonie. Możecie mi powiedzieć czy jest możliwość zwrotu gry i odzyskania pieniędzy? Nie mam już do tego siły.
#fifa #eafc24
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@vytah: Przeniosłem się z windows 10 na 11 bo myślałem że to pomoże.
Procesor i5-10400F, 8gb ram, karta gtx 1660.

@spanzik Wiem, ze to nie wina media expert ale jesli jest tyle wiadomosci na angielskim i polskim forum ea od graczy którzy nie moga uruchomic gry to chyba jednak wina leży po stronie EA.
  • Odpowiedz
@Representant: Teoretycznie wymagania sprzętowe spełnione, powinno się uruchomić i dać się grać na najniższych.
(Polecałbym dokupienie RAM-u oraz ewentualnie przyjrzenie się GPU, ale to nie jest tutaj istotne.)
Ot EA z-----o chyba sprawę.
Jeśli zaś chodzi o zwrot, to raczej nie przyjmą: https://www.mediaexpert.pl/zwroty
vytah - @Representant: Teoretycznie wymagania sprzętowe spełnione, powinno się urucho...

źródło: 2023-09-22 22_28_02-Zwrot towaru w Media Expert _ Sklep internetowy RTV, AGD, komputery Mozilla Fi

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@MUFC: Ok, zamówię nowe kości ram 2x16gb.

Zastanawiam sie też czy nie kupić nowej karty graficznej np. Gigabyte GeForce RTX 3060 GAMING OC LHR 12GB GDDR6 albo coś od AMD
  • Odpowiedz
@Representant spoko, pewnie jak windows weźmie z 2gb ramu to zostaje ci z 6gb wolnego. Jak nie ogarniasz kompów to pójdź do jakiegoś komputerowego, zapłacisz 50zl i ci zrobią zamiast samemu coś kombinować i zepsuć.
  • Odpowiedz