Aktywne Wpisy

magazynierka_4k +1116
Daj plusika, jeśli kiedykolwiek jechałeś/-aś takim pociągiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Złote czasy, wsiadało się w swoim mieście i jechało niby na studia, ale jednak człowiek myślał, że może to jakaś wywózka do obozu koncentracyjnego - niedomykające się drzwi od wagonów - wypadłeś, Twoja strata, grzanie "foteli" na zero albo na maksa, piękna woń z kibelka, bo drzwi też się nie domykały, stanie w polu po 2h bez
Złote czasy, wsiadało się w swoim mieście i jechało niby na studia, ale jednak człowiek myślał, że może to jakaś wywózka do obozu koncentracyjnego - niedomykające się drzwi od wagonów - wypadłeś, Twoja strata, grzanie "foteli" na zero albo na maksa, piękna woń z kibelka, bo drzwi też się nie domykały, stanie w polu po 2h bez

Harry_Angel +133
Patrzcie, mam tzipe, wysrałam gówniaka i coś robię - podziwiajcie mnie i dawajcie lajki!
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow

Jak znaleźć przyjaciółu online? XD na serio pytam czuję się samotny a z racji tego że mam fobie społeczną to trudno będzie to zrobić w prawdziwym życiu.
spędzam w internecie większość swojego czasu od lat i widzę, jak niektórzy ludzie szybko się dogadują i łapią kontakt, a inni zawsze zostają na uboczu solidarnie olewani przez wszystkich
discord 20+, serwery z grami no i w ogole w grach typu valo, cs go itp. duzo ludzi sie tam poznalo i znam tez kilku ktorzy sie spikneli a jedni sa juz po slubie nawet XD
poza tym jakis facebook, wydarzenia, zloty.
a pamietam ze 2/3 lata wczesniej ona byla na tym samym serwerze co ja i narzekala ze chyba do konca zycia bedzie singielka xD