Jutro zdaję praktykę #prawojazdy. To będzie już moje 4 podejście. Teorię zdałem za 1. Trzymajcie kciuki, bo muszę w końcu to zdać, aby dojeżdżać do pracy i po prostu żyć.
@Yinxol @GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni @eugeniusz_geniusz @Bad_Wolf Wołam, bo może jesteście ciekawi, a jak nie, to przewińcie dalej. Dzięki wielkie za trzymanie kciuków. Niestety, ale egzamin praktyczny niezaliczony. Do wordu zostało mi ok. 100 m. Egzaminator powiedział, że nie spodziewał się tego po mnie, bo jeździłem bardzo ładnie.Skręcając w lewo na skrzyżowaniu, na sygnalizacji zająłem lewy pas, zamiast prawego, więc egzamin oczywiście niezaliczony, bo jechały z przeciwka samochody. Jestem #!$%@?, bo zrobiłem bardzo podobny błąd
@TrexTeR odpuściłbym te prawo jazdy na później, gdyby nie fakt, że instruktor a teraz nawet egzaminator powiedział, że jeżdżę bardzo ładnie. Więć będę próbował dalej :)
@eugeniusz_geniusz może nie umiem wyjaśnić. To była dwukierunkowa, więc lewy pas jest dla tych z przeciwka a prawy jest dla nas, aby skręcić w lewo, w prawo czy prosto. Ja skręciłem na ten lewy pas, więc jakby nie patrzeć, wjechałem pod prąd. Bardzo głupie, bo już wracaliśmy do wordu i to było ostatnie skrzyżowanie + rondo i prosto do ośrodka. nie wiem, co mi odbiło.
Fajnie w końcu posłuchać posła przy władzy który nie jest pisowskim npc i nie serwuje nijakich pierdów byle nie wyjść poza oficjalny komunikatt partii. Cieszy równie ledwo skrywany ból dupy Mazurka ( ͡º͜ʖ͡º)
#wybory #zakaz handlu naprawde ludzie mieszkający w wielkich osrodkach miejskich spędzają czas w niedzielę w markecie? Serio, tak juz wszystko poszlo do przodu. Ja zawsze cenie sobie spacer, wypoczynek, spotkanie z kims. Widac mam wiejskue korzenie.
@TrexTeR: o ku... to chyba nie dla ciebie