Nie polecam palić jeśli ktoś jest wrażliwy i ma depresyjny charakter.Osttatnio zapaliłem teraz leżę przez tydzień i nie mam siły wstać z łóżka.Podziwiam ludzi którzy palą codziennie i normalnie funkcjonują.Co więcej znam takie osoby co potrafią palić przed pracą a nawet w pracy na przerwie. #marihuana #narkotyki #depresja #narkotykizawszespoko #przegryw
@Kodzirasek: Jaki problem? Nie raz na ediblach byłem w pracy, najdłużej to byłem na korbie cały tydzień od rana do wieczora. Przy odpowiednio małej dawce to można wszystko robić
@Kodzirasek: Bo po dwóch tygodniach codziennego jarania tolerancjana THC rośnie tak, że po mocnym blancie czujesz się tylko lekko zakręcony, a nie #!$%@? z butów aż za jowisza jak po małym buszku z lufki wcześniej. Wtedy można jarać od rana do nocy i prawie normalnie funkcjonować. Ja w takim trybie kiedyś ciągle trenowałem i robiłem więcej niż trzeźwusy, chociaż na początku pierwsze trzy dni to totalny chaos.
@Kodzirasek: Problem leży w mindsecie. Można sobie z tym poradzić. Nie powiem jak, bo raczej nie ma złotego środka, tylko u każdego to przepracowanie będzie wyglądało inaczej. Głowa do góry!
I jeszcze Ci podpowiem, że kontakt z naturą będzie działał zbawiennie.
@true-true: Miałem dać + za pierwsze zdanie. To drugie mi nie pasuje. Widzę po ludziach, którzy nie jarają, że mają większe dziury ode mnie, codziennego palacza od kilkunastu lat. Czytaj książki ;)
@Palexpres: Nie mogę czytać książek jak palę, bo jak się zamyślę nad zdaniem które czytam, to zapominam co było w poprzednim zdaniu. Jedna strona zajmuje mi pół godziny. Wydaje mi się, że każdy ma inne predyspozycje, jedni mają lepsza pamięć, inni gorszą.
@Kodzirasek: mi na depresje bardzo pomaga ale odmiana sativa, garnij sobie legitną z apteki na recke #medycznamarihuana przynajmniej wiesz co jarasz i spodziewasz się efektu, a na ulicy to jest raz to raz to nie wiadomo co kupujesz
@true-true: Więcej analizujesz, normalne. W sumie nic w tym złego jak masz dużo czasu :D. Też tak miałem. Pamięć krótkotrwała szwankuje, bo mózg szybciej pracuje. Świetnie i szybko wyjaśnia to pan tutaj niestety facebook. To jest jednocześnie opcja treningu pamięci. Jak tak miałem, jak mówisz, to tym bardziej wracałem z uporem do tych czytanych w zamyśleniu linijek. Z czasem zobaczysz jak to siądzie. Pamięta się wszystko :P
#marihuana #narkotyki #depresja #narkotykizawszespoko #przegryw
Ja tam lubię dupnąć lolka, a mam wrażliwy i depresyjny charakter, ale ja to jestem już stracony generalnie więc może dlatego
Wtedy można jarać od rana do nocy i prawie normalnie funkcjonować.
Ja w takim trybie kiedyś ciągle trenowałem i robiłem więcej niż trzeźwusy, chociaż na początku pierwsze trzy dni to totalny chaos.
Dałeś mnie na czarno to po co do mnie piszesz?
I jeszcze Ci podpowiem, że kontakt z naturą będzie działał zbawiennie.
Wydaje mi się, że każdy ma inne predyspozycje, jedni mają lepsza pamięć, inni gorszą.
Też tak miałem. Pamięć krótkotrwała szwankuje, bo mózg szybciej pracuje. Świetnie i szybko wyjaśnia to pan tutaj niestety facebook.
To jest jednocześnie opcja treningu pamięci. Jak tak miałem, jak mówisz, to tym bardziej wracałem z uporem do tych czytanych w zamyśleniu linijek. Z czasem zobaczysz jak to siądzie. Pamięta się wszystko :P