Aktywne Wpisy

rales +2101
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
Rad-X +17
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

LEDy czasami same się włączają w środku nocy (problem występuje tylko w nocy!). Nie używałem ledów w dzień, chcąc sprawdzić czy się same zapalą - nigdy to nie nastąpiło. Natomiast co 2-3 dni budzę się rano, a ledy są zapalone. Ewentualnie budzą mnie one w nocy bo kuchnia jest widoczna z sypialni.
Wykluczałem możliwość, że ktoś je włącza (np. Lunatykując xD):
Zakleiłem włącznik grubą taśmą (kilka warstw) tak, że fizycznie się ich nie dało włączyć. Mimo tego rozwiązania ledy nadal same się włączają.
Jakiś pomysł co może być problemem? Nie znam się kompletnie na prądzie, ale czy to może być zwarcie? Martwi mnie, czy taka sytuacja może doprowadzić do jakiejś poważnej awarii czy nawet pożaru.
Kilka informacji:
Nowe budownictwo
Transformator led: slt15-12vf-2s
Brak problemów z innymi sprzętami elektrycznymi/elektronicznymi w kuchni.
Nie wywala mi korków, światła nie migają - ogólnie nie zaobserwowałem żadnych innych problemów z oświetleniem lub elektryką w mieszkaniu.
#led #ledy #elektryka #elektryk #remont #oswietlenie #majsterkowanie #remontujzwykopem #mieszkanie
Sprawdz np. logi na routerze czy się resetuje w nocy czy nie
Wyłączyłem ledy i następnie Wyłączyłem bezpiecznik i po 10 sekundach podniosłem. Ledy się nie zapaliły - więc chyba nie ma opcji, że to przez spadki napięcia skoro po ponownym odpaleniu bezpiecznika się same nie włączyły.
@Issac Tu jest problem- mam dostęp do transformatora i włącznika, ale gniazdko jest ukryte w meblach (robione na wymiar) i musiałbym je rozkręcać.
Jeszcze nie napisałeś jaki masz ten włącznik dotykowy.
Włącznik: Lumiland 96555
@mkorsov na to liczyłem, ale obkleiłem włącznik tak, że się go nie dało włączyć - mimo tego
Pokombinuje z jakimś dotykowym