Napiszcie mi proszę czy u was też taka posucha z ofertami pracy na Linkedin? Mój profil zawodowy to Java Dev z ponad 10 letnią historią zawodową. Kiedyś dostawałem kilka propozycji rekrutacji na tydzień, na wszystkie starałem się odpisać, co jak wiadomo pozycjonuje profil wyżej w wynikach wyszukiwania u rekruterów. Natomiast przez ostatnie 3 tygodnie nie przyszło absolutnie nic. Brak ofert, brak spamu chcącego mi coś sprzedać - po prostu cisza. Czy też tak macie co znaczyłoby, że zaczął się się kryzys czy po prostu z moim profilem jest coś nie tak?
@interpenetrate: mam rok doświadczenia zawodowego w pythonie też, ale dawno i musiałbym startować od juniora i mocno zejść z zarobkami. W gruncie rzeczy chyba wszędzie się klepie crudy w 90% projektów, także nie wiem czy jest sens obecnie.
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natomiast przez ostatnie 3 tygodnie nie przyszło absolutnie nic. Brak ofert, brak spamu chcącego mi coś sprzedać - po prostu cisza. Czy też tak macie co znaczyłoby, że zaczął się się kryzys czy po prostu z moim profilem jest coś nie tak?
#linkedin, #java, #programowanie, #programista15k, #pracait