Aktywne Wpisy
co-to-ma-byc +226
Niestety do niewielu pewnie to dotrze.
„ Drugi dzień nowego roku 2025 – emocje wciąż nie opadły...
Sylwestrowa noc pozostawiła w nas wiele smutku i złości.
Długo zastanawialiśmy się, czy w ogóle publikować ten post, bo za każdym razem, gdy poruszamy temat hukowych petard, pojawia się fala agresji. Wrzucenie tego „na gorąco” skończyłoby się pewnie blokadą konta przez Facebooka ze względu na nasze emocjonalne słowa i falę złości, którą wywołałoby to wśród odbiorców.
„ Drugi dzień nowego roku 2025 – emocje wciąż nie opadły...
Sylwestrowa noc pozostawiła w nas wiele smutku i złości.
Długo zastanawialiśmy się, czy w ogóle publikować ten post, bo za każdym razem, gdy poruszamy temat hukowych petard, pojawia się fala agresji. Wrzucenie tego „na gorąco” skończyłoby się pewnie blokadą konta przez Facebooka ze względu na nasze emocjonalne słowa i falę złości, którą wywołałoby to wśród odbiorców.
jstefan +359
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
PiS = Rosja #polityka
Zakładając że mamy zgromadzenie publiczne (nie wiem jak jest akurat w tym przypadku)
To czy poseł może popełnić wykroczenie polegające na:
Art 52 Kodeks wykroczeń
§
Mam nadzieję, że Ziobro ruszy temat korupcji Tuska w latach 2009-2012 i Sikorskiego. Aż dziwne, że chodzą jeszcze na wolności, zapewne przez immunitet.
Ten kto oglądał live zna sytuację, platforma tylko szczuje i kłamie. Polacy nie dajcie się nabrać.
Hurr durr zobaczcie co zrobił jakiś tam poseł rok temu, latał z siatką więc to legitymizuje dowolne działanie policji w zupełnie innej sprawie rok później xD
@Blueweb: legitymacji nie trzeba pokaząć, wystarczy poinformować, że jest się posłem.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kleptokracja
@Blueweb: Ale za to wszyscy znamy polską policję gdzie za odpalenie granatnika przeciwpancernego i narażenie na śmierć kilkudziesięciu osób nie ma nawet postępowania karnego dla SZEFA policji.
@Blueweb: xd jak to jest dla ciebie afera z d--y to jaka wedlug ciebie jest prawdziwa afera? jakby ja postawili pod sciana i rozstrzelali to juz by byla afera czy jeszcze za malo? won na czarno pisiorze papa
art. 105 Konstytucji RP
5. Poseł nie może być zatrzymany lub aresztowany bez zgody Sejmu, z wyjątkiem ujęcia go na gorącym uczynku przestępstwa i jeżeli jego zatrzymanie jest niezbędne do zapewnienia prawidłowego toku postępowania. O zatrzymaniu niezwłocznie powiadamia się Marszałka Sejmu, który może nakazać natychmiastowe zwolnienie zatrzymanego.