Aktywne Wpisy
Jarusek +139
Przedsiębiorcy mają wywalone na konfederację? Jak to możliwe? XD

PABLO__ESCOBAR +95
Ludzie zachodniego świata w tym Polacy. Czy wy nie widzicie że od wieków zachodnia cywilizacja toczy wojnę z krajami muzulmanskimi. To będzie trwać wiecznie dopóki religia jaka jest ISLAM nie przestanie popierać w swoich przekazach mordow na niewiernych (żydzi, chrześcijanie, jehowi itd)
Czy wy #!$%@? tego nie widzicie? Wystarczy chwila czasu i zapoznanie się chociaż szczątkowe czym jest islam. Islam jest wiara w której pogarda do czlowieka innej Religi jest wpisana w
Czy wy #!$%@? tego nie widzicie? Wystarczy chwila czasu i zapoznanie się chociaż szczątkowe czym jest islam. Islam jest wiara w której pogarda do czlowieka innej Religi jest wpisana w

@#!$%@?: ale, że jakby lewica rządziła to by było cacy bo ciąża usunięta, a ojciec dalej by ruchał córki?
- Porody odbierał ojciec. To on odbierał wszystkie porody żonie. W tej rodzinie było 12 dzieci, 12 porodów odebrał w domu, tak że to dla niego nie było problemem, by odebrać poród córkom – mówi jedna z naszych rozmówczyń.
Piotr G. mógł molestować także
@#!$%@?: xD xD xD
To gdzie jest granica?
Jak wychowałbym swoich synów tak, że bez ich obiekcji mógłbym uprawiać z nimi sex to było by ok?
Przecież by nie ucierpieli.
Homoseksualna, pedofilia i kazirodztwo.
Idąc dalej w takim razie seksualność to kwestia wychowania - czyli homoseksualizm to kwestia
@#!$%@?: prezerwatywa kosztuje 3zl na stacji benzynowej - serio myślisz że o 3zl się rozchodzi?
Ja osobiście jestem przeciw aborcji jako formie późnej antykoncepcji.
W przypadkach płodów chorych, uszkodzonych i sprawach gwałtów decyzja powinna należeć do rodziców/matki - to nie są proste sprawy i znam kilka kobiet 'po' - wiem jak bardzo ryje to psychikę.
Jeśli zaś chodzi o aborcję jako antykoncepcję to nie - mamy tyle metod