Aktywne Wpisy

TakiSeLogin +139

źródło: temp_file8054904009542961134
Pobierz
konsumatum +134
Dzień dobry, chciałam się pochwalić swoim nowym nabytkiem w postaci kotełka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale

źródło: temp_file1759826370648836270
Pobierz
#starfield #gry
źródło: Starfield Screenshot 2023.09.11 - 13.37.51.93
Pobierz@Wormditt: z jednej strony Cię podziwiam z drugiej zaś współczuję, ja po ~10h wymiękłem, ot to samo co zawsze od nich tylko w innym otoczeniu
@przegro_pisarz: Ale ja uwielbiam gry Bethesdy. I co teraz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@przegro_pisarz: Mamy 2023 rok. Jeszcze jakby to był poziom opisów jak w Planescape Torment, a to pojawia się po prostu w jednym momencie głównej misji i wygląda tak jakby nie mieli
W zasadzie to samo zrobili w Fallout 4. W zadaniu na statku tych robotow, nagle im cos odwalilo i dali takie cos. A nie przypominam sobie zeby w innym momencie gry to sie pojawilo.
źródło: temp_file.png874164248270881936
Pobierz@Larsberg swoją drogą to podczas zdobywania mocy jest chyba jedyna cutscenka z trzeciej osoby w historii gier bethesdy XD 3 sekundowa ale jednak.