@janusz_z_czarnolasu o kurna, a myślałem, że tylko ja tak mam. Ale to smutne jak się dorasta i z czasem dowiaduje się, że nie ma w tobie nic wyjątkowego i w gruncie wszyscy jesteśmy podobni ( ͡°ʖ̯͡°)
@mecenassrenas: ja to np. Wyobrażałem sobie różne postacie i kształty z rys, dziur, wszelakich zadrapań, które były na ławce i dopisywałem do nich historie ( ͡°͜ʖ͡°)
@janusz_z_czarnolasu: Ehh, ja tak szedłem na procesję w Boże Ciało i powiedziałem głośno "ciekawe ile osób by zginęło jakby wrzucić tam granat" to stary powiedział do matki: "Co on p------i, wychowaliśmy debila j------o" ( ͡°ʖ̯͡°)
@GrammarNazi smutne to jest raczej jak bardzo bezsensowne było to zmuszanie dzieciaków do siedzenia w tym kościele i czekania aż ta nuda się skończy. Zajebiste przeżycia duchowe. Zwykła tresura żeby ludzie potem do ameirci zapieprzali co niedzielę odstać swoje i dać na tacę i przymuszała do tego własne dzieci i tak od 2000 lat.
@Corranh To prawda. U mnie poskutkowało to tym, że dziś swojego dzieciaka nie mam zamiaru do tego zmuszać i dorasta sobie w ateistycznym, antyklerykalnym domu ¯_(ツ)_/¯
źródło: 376425016_637116618506285_3745407555327291757_n
Pobierz@GrammarNazi: bo wszystko to symulacja, dlatego kazdy ma te same mysli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: Screenshot_2023-09-18-14-42-09-921_com.opera.browser
PobierzZwykła tresura żeby ludzie potem do ameirci zapieprzali co niedzielę odstać swoje i dać na tacę i przymuszała do tego własne dzieci i tak od 2000 lat.