Aktywne Wpisy
Bloodwyn55a +93
Cześć Mirki, chciałbym opisać sytuację na prywatnym parkingu zarządzanym przez firme IT Parking sp. z o.o. i jednocześnie przestrzec przed ich praktykami, może to uchroni któregoś z Was przed mandatem i kopaniem się z koniem potem.
Ps. Wiem, że zielonka ale siedzę tu z Wami na innym koncie od 10 lat także spokojnie ;) Jedynie chcę pozostać anonimowy.
Tl;dr: Firma wystawiła mi "Dodatkową Opłatę Parkingową" za korzystanie z ich parkingu, pomimo posiadania
Ps. Wiem, że zielonka ale siedzę tu z Wami na innym koncie od 10 lat także spokojnie ;) Jedynie chcę pozostać anonimowy.
Tl;dr: Firma wystawiła mi "Dodatkową Opłatę Parkingową" za korzystanie z ich parkingu, pomimo posiadania

zdjecie_z_wenszem +1200
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z Wrocławia. Zgłosił się @lornemalvo77. Kiedy pociąg dotarł na miejsce magicznie mojego bagażu nie było. Powyższy Miras przez godzinę walczył z pracownikami w kilku punktach o moją zgubę. Finalnie ją odzyskał. W ten sposób nie musiałem jechać przez całą Polskę, bagaż został przekazany przez znajomego.
Lubię ten portal z śmiesznymi obrazkami właśnie przez takich ludzi. Rodzina nie znalazła czasu, znajomi również - moją farsę naprawił Miras. Dziękuję! :)
#oswiadczenie #wykopefekt
@Hortennsia: wiem, ale to nie pomaga w życiu. Za to pomaga Miraskom ;)
@dziug: Nie, to ściśle określa umowa pomiędzy mną a pracodawcą. To samochód do użytku prywatno-służbowego. Mogę sobie jeździć w weekendy na dupy do innego miasta, tak jest w umowie. Albo pomagać innym Mirkom w potrzebie. W każdym przypadku koszt paliwa pokrywa pracodawca. To zwykły dodatek do mojej pensji. Masz z tym jakiś problem?
mam z tym problem
@depcioo: Odpowiem za autora bo też mnie to zastanawiało. Była zmiana składów czy coś takiego (nie jeżdżę pociągami, więc wypowiadam się jako amator). To trwa tak do 20 minut. Kolega wyszedł sobie coś zjeść, czy na fajkę, nie wiem. W każdym bądź razie pociąg mu odjechał z jego bagażem na
@Sisal: idź już spać i nie pij więcej.
@dziug: Słucham, jaki? Może można Ci jeszcze pomóc. Boli Cię, że firma mi daje auto i paliwo do użytku prywatnego jako dodatek do wypłaty? Napisz proszę kolego jaki masz z tym problem bo aż #!$%@? ciekawy jestem.
@szymekgoose: xD Weź laptopa ze sobą, jak zapomnisz to mnie wołaj, chętnie pomogę ( ͡° ͜ʖ ͡°)