Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -

TakiSeLogin +587

Komentarz usunięty przez moderatora
W tym tygodniu babka z psem szła obok mojego mieszkania i rozmawiała z kimś przez telefon.
W momencie kiedy jej pies srał na trawnik przy chodniku mówiła na głos, że wyborcy PiS są niewykształceni itp. po czym poszła sobie dalej, a gówna nie sprzątnęła.
Wykształceni z wielkich miast, a psiej kupy nie potrafią posprzątać.