Aktywne Wpisy
PoloRL +1086
QHiN +378
Historia z wakacji dwa tygodnie temu:
Jestem w Albanii. Miejscowość Saranda. Południe Albanii blisko granicy z Grecją.
Siadam na kawę w lokalnej kawiarni na poranną kawę (za espresso 80 centów spoko cena). Akurat siedziałem sam.
Stolik obok mnie jakiś Albańczyk w wieku 30-40. Pyta się skąd jestem i jak mi się podoba.
Mówię, że jestem z Polski.
Co mówi Albańczyk?
Jestem w Albanii. Miejscowość Saranda. Południe Albanii blisko granicy z Grecją.
Siadam na kawę w lokalnej kawiarni na poranną kawę (za espresso 80 centów spoko cena). Akurat siedziałem sam.
Stolik obok mnie jakiś Albańczyk w wieku 30-40. Pyta się skąd jestem i jak mi się podoba.
Mówię, że jestem z Polski.
Co mówi Albańczyk?
#logikarozowychpaskow #golgif #mecz #ajaxamsterdam
Świetne pytanie na jakiś kurs sędziowski ( ͡° ͜ʖ
Bramkarka czerwona kartka, pytanie czy zaliczyć taką bramkę czy nie. Dla mnie karniaczek i czerwo.
Nie bardzo rozumiem, bo przecież piłka była w boisku, to nie ulega żadnej wątpliwości.
Natomiast ta sytuacja trochę przypomina te, gdy kibic wrzuca na boisko piłkę, żeby przerwać akcję (były już takie sytuacje). Więc czerwo+karny to całkiem rozsądna decyzja, przy czym rozstrzygającą o bramce kwestią jest chyba to, czy piłka wpadła
Pieniądze w sporcie to nie jest wynik umiejętności a zainteresowania
Piłka kobiet po prostu mało kogo interesuje i ich umiejętności nie mają nic do rzeczy.
Dobrym przykładem są freakfighty, gdzie ludzie co nie potrafią się bić zarabiają lepiej niż zawodowcy
@NaChuiMiTaCHata: W męskiej piłce podobne wpadki nie mają przecież miejsca. ( ͡° ͜ʖ ͡°)