Wpis z mikrobloga

@glos_zenady: Bardzo. Dostał tak zaawansowane funkcje jak 120Hz i Alwaus on Display. Do tego Dynamic Island, które na Swój sposób jest zrzynką z kilku modeli LG. Oczywiście wszystko dla wersji Pro bo podstawowe Iphony są za tanie na to. I oczywiście większość ajfoniarstwa osrana z radości na to wszystko.
@glos_zenady w iOS 17 systemowa klawiatura zyska polskie podpowiedzi, trochę im to zajęło. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szuflady jako takiej nie ma, na ostatnim ekranie jest biblioteka aplikacji. Została dodana w iOS 14, a w iPadach dopiero rok później w iPadOS 15. Ogółem nadal brakuje mi natywnej opcji długich screenów, bo bez użycia zewnętrznej aplikacji dalej ograniczają się do przeglądarki Safari z zapisem do PDF. Pewnie jeszcze by
Pobierz OneNightInTokyo - @glos_zenady w iOS 17 systemowa klawiatura zyska polskie podpowiedz...
źródło: Zdjęcie z biblioteki
@perfumowyswir nigdy nie korzystałem, jedynie SwiftKey. Obecnie i tak używam systemowej, czasem coś się pomyli z literką, ale ok mi się z niej korzysta. Brakuje mi jedynie schowka synchronizowanego pomiędzy telefonem i iPadem, żeby mieć stały dostęp do wielu skopiowanych rzeczy. Może kiedyś na to wpadną (skopiowanie na telefonie i wklejenie na iPadzie mnie nie urządza, bo tekst się nadpisuje). ;D