Wpis z mikrobloga

No i stało się.Zdecydowałem się w końcu na kupno mieszkania po tych j*****ch 5 latach odkładania decyzji. Pisałem tu jakiś czas temu swoją historie: https://wykop.pl/wpis/72463253/1-badz-mna-2-w-2018-udaje-sie-sie-uzbierac-100k-os. Dziękuję ci Panie Buda za obdarcie z marzeń, bo jeszcze w kwietniu byłem pewny że sobie kupie 3 pokoje. Tymczasem stać mnie jedynie na dwupokojowe 40-metrów. Drogo bo 693 tys., 17 400 zł/m2, chociaż z tym kredytem 2% to nie wyjdzie aż tak źle. Ale przynajmniej w lokalizacji której chciałem, czyli na Kępie.

Także jakbyście się zastanawiali "kto to kupuje", to odpowiadam, spadkowicze z wykopu.

#nieruchomosci #wroclaw #kredythipoteczny #kredyt2procent
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Także jakbyście się zastanawiali "kto to kupuje", to odpowiadam, spadkowicze z wykopu.

@tylko_pytam: xDD dobre, brechłem srogo

w tych pieniadzach mialbys 80m2 w innym miejscu, no ale lepiej miec blisko do rynku niz normalne miejsce do życia
  • Odpowiedz

@tylko_pytam: złoto xD a tak serio - oby się fajnie mieszkało, polecam stan w którym nie trzeba żyć szukaniem mieszkania od rana do wieczora... to było jak dodatkowy w---------y etat
  • Odpowiedz
@tylko_pytam: a to Ty mi sluzyles za przykład w poprzednim wpisie jak ceny się zmieniają.
Akurat ktoś chce lub chciał kupić od czerwca się zastanawia (ktoś z zagranicy).
Gratuluje zakupu. Aby był spokój i w miarę cicho na osiedlu.
Po ile miejsce postojowe czy garaż?
  • Odpowiedz
Aby był spokój i w miarę cicho na osiedlu.

@Muszewymyslec2: to bajt, ale ci podpowiem, żebyś poszukał co to za osiedle. Tam nigdy nie będzie spokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz