Aktywne Wpisy
D07IFP +19
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

adamsowaanon +4
Nie boicie się że wam Tusek lub inny hochsztapler podwedzi kapuche z tego IKE, IKZE, czy tym podobnych?
Już raz z OFE se "pożyczył", i powiedzioł że to i tak nie była Polaków kapucha.
Zresztą już się nagonka zaczęła żeby oddawać kapuche bo za mało Polaków tam trzyma.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmxexa5nTp4&t=1s&pp=ygUJaG9yeXpvbnR5
A
Już raz z OFE se "pożyczył", i powiedzioł że to i tak nie była Polaków kapucha.
Zresztą już się nagonka zaczęła żeby oddawać kapuche bo za mało Polaków tam trzyma.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmxexa5nTp4&t=1s&pp=ygUJaG9yeXpvbnR5
A

W ten sposób zmarnowałem tylko 200g i 7 godzin druku, a mogłem więcej.
Ender do rana grzał w jednym miejscu grzałkę na 225 stopni.
Teraz wydruk trwający 39 godzin mogę sobie radośnie puścić na nowo.
Jaka ta dzisiejsza technologia jest wspaniała.
#druk3d #drukarka3d #drukarki3d #zalesie
źródło: IMG_0211
Pobierz[Dzisiejsze roczniki wychodzą z 1GB.]
Kilka tysięcy EUR kosztowała opcja rozbudowy do 300MB. A z reguły miały wlutowane kości 16MB, tylko zablokowane kodem, który musisz zakupić za kilkaset EUR, gdybyś chciał dodać później po zakupie.
Komputer we frezarce to pod spodem Linux a z
To jest tak proste jak budowa cepa:
if (jakikolwiek_program_wlaczony) = True then NotRestartujBaranie()else Restartuj()
Też mijasz się z prawdą. Każda frezarka podczas frezowania równocześnie obsługuje w innym oknie ew.
źródło: Zrzut ekranu 2023-09-15 081514
Pobierz