Wpis z mikrobloga

#steampesos jak to jest z tymi deportacjami? moje główne konto steam przeżyło chyba z cztery przeprowadzki (co każda inny region) i nigdy mnie nie cofnęło do pierwszego regionu, VPN korzystałem tylko podczas zmiany regionu a każdą grę zakupiłem poprzez portfel steam
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@radasx to pora na Argentynę i później ewentualnie 3 miesiące później wrócisz z Argentyny do Turcji
Ale Argentyna zazwyczaj tańsza i dodatkowo być może uda się przenieść revolutem(choć to zależy bo nie wiem jak to jest u osób które były cofane, wiem że to działa dla kogoś kto przenosi z Polski do Argentyny pierwszy raz)
  • Odpowiedz
@radasx no można kartą doładować albo poprostu przypisaną karta kupować gry, przy pierwszym jak ładujesz portfel to póki niezweryfikujesz karty to dają temp blocka na market i gifty (3 dni więc da się przeżyć jakby coś, czy weryfikacja działa to nie wiem, wolałem nie sprawdzać tylko przeczekalem i staram się portfela nie ładować jak nie muszę tylko bezpośrednio biorę gry), ale tak to najlepiej karta odrazu kupić albo sprzedać skiny sobie
  • Odpowiedz