Wpis z mikrobloga

Niska samoocena raczej.

@Mezomorfix: W sumie to nie wiem, mam mieszane uczucia, bo uważam, że obiektywnie wygląd mam trochę ponadprzeciętny, ale są momenty, że nienawidzę swojej mordy, tak naprawdę nie wiem, czy ona jest ładna, czy nie, wpadłem w dysmorfofobię, trochę mam ból dupy, jak widzę, że gorsi z mordy ode mnie faceci mają ładne laski, a nie chcę wrzucać swojej mordy na ten portal dla przegrywów, chociaż nie powiem, bo
Pobierz Archaniolborzyga_bryje - >Niska samoocena raczej.

@Mezomorfix: W sumie to nie wiem, ...
źródło: pobrane
@Mezomorfix: A od czego mam uzależniać? W sferze zawodowej i finansowej jestem śmieciem, nigdy nie miałem własnego samochodu, nigdy nie byłem na wakacjach, w niczym nie jestem tak naprawdę dobry, jedynie w szachy mam jakieś tam małe sukcesy na lokalnym szczeblu, ale w porównaniu do topki to jest nic, nie mam nic, czym mógłbym się pochwalić tak naprawdę, więc jedynie na maxowaniu wyglądu się mogę skupiać.
tego się nie da nauczyć, mam niedynamiczny charakter.

@Archaniol_bo_rzyga_bryje: Właśnie że się da, bo sam się tego nauczyłem. Kiedyś byłem taką #!$%@?ą że nawet stara ciotka nie chciała ze mną gadać bo małomówny byłem. A teraz 3 lata później na ostatnim roku studbazy zostałem starostą roku i ze wszystkimi gadałem i śmianie było, zaproszenia na imprezy itd. Ale nie nauczysz się tego w taki sposób że będziesz trenował jakieś przemówienia. Taki