Aktywne Wpisy
Verae +16
#gonciarz chyba tu jeszcze tego nie było na tym tagu
i w sumie nadal nie wiem, jakie tu są zarzuty i co takiego gonciu zrobił tej lasce, o której mowa na screenach.
i w sumie nadal nie wiem, jakie tu są zarzuty i co takiego gonciu zrobił tej lasce, o której mowa na screenach.

SmugglerFan +58

Ogolnie to na licencję czekasz chyba do miesiąca max (u mnie się pospieszyli
a bo tu coś pzss z wnioskiem nie tak zrobił, a tu się spóźnili z licencją bla bla bla
zawody opykasz bez problemu
@kasiknocheinmal: Tu się nie rozpędzajmy, WPA mają taki burdel i są tak zawalone pracą, że nie mają czasu na weryfikowanie.
Znam 3 osoby, które 2-3 rok z rzędu nie przedłużyły licencji i czekają na kontakt z WPA i się doczekać nie mogą. XD
No i poza tym klub zawsze może zorganizować egzamin na przedłużenie licencji dla osób, które nie wyrobiły odpowiedniej ilości startów, żeby przedłużyć
Nie ma większego sensu.
Chciałem tylko zauważyć, że nie odbębnie startów nie oznacza, że w nowy rok obudzi nas Policja z nakazem wydania zabawek bo cofnięto pozwolenie.
Zanim do tego dojdzie -- wyślą najpierw pismo, że wg nich ustała ważna przyczyna i że oczekują przesłania kopii licencji.
A tę można albo ogarnąć w klubie, który może zorganizować egzamin przedłużający.
Albo po prostu przepisać brońki z celu sportowego na kolekcjonerski i