Wpis z mikrobloga

• 0
@1234rfdcfvghytrewsedrgyj: owszem mam misję, ale nie pobieram za to od was siana, jak robi to konsekwentnie wasz guru z grajewa :)

Ja nikogo nie zawiodłem i nie mam sobie nic do zarzucenia, ale jak ktoś ma oczy zaklejone śmietaną to już nie mój problem :)

Też mogę pisać w grożnym tonie i cudze matki obrażać ale po co? Trzeba być sobą
  • Odpowiedz
  • 0
@piSSowiec39: Ludzi chciałby ustawiać po chodnikach a tu widać jak na dłoni jak on porusza się. Zakłada jakieś obścisłe ciuszki i śmieszne torebeczki baczne... Przecież on nawet nie wie co to jest awantura :)

Taki zwykły chłopaciś spod bloczku. Strzał i leci sierpem na komendę
  • Odpowiedz
  • 0
@RobinSchudl: ty niby jakis ludzik z Białegostoku jesteś ale cały czas wstyd przynosisz... troche byc tam cos chcial ale w niczym nie potrafisz i pchasz sie na afisz.. co jest z toba nie tak?
  • Odpowiedz
@1234rfdcfvghytrewsedrgyj: a czym jest wklejanie ciągłych zdjęć prawniczki? Albo totalnie żenujących grafik ze Sradkiem, które udawały śmieszne? Pod nimi też się prujesz? Jakoś tego nie zauważyłem podobnie jak i tego, że tutaj jest tylko garstka osób potrafiących powiedzieć wprost co Łukaszek odwala. Zdecydowana większość to zaś oszołomy udające, że wszystko jest w porządku. Zatem gdy kilka osób skupia się na tym grajewskim przegrywie - to choćby dla równowagi tagu -
  • Odpowiedz
Pod nimi też się prujesz?

@ContentMarketingExpert: Bywało, że się prułem czasem zza dawnego konta 2 lata temu, ale chociaż próbowałem być sprawiedliwy i walić wszystkich po trochu . To jest równowaga? Choroszcz, a nie równowaga. No ciężko tu o równowagę. Jeśli taki pyczasty atakuje mnie WY i mam jakiegoś NASZEGO GURU, bo coś napisałem, to już nierównowaga, tylko choroszcz. Poczytaj jego tu tego. Wie, że ma atakować olgierdano, ale z
  • Odpowiedz
@pyczasty: takie p---------a w stylu kolodzieja, zastraszaja swiadka ktory kompletnie nic nie ma do dodania do sprawy XD wiec jest gwno a nie swiadkiem, nikim jest, chorym na umysle ktory sie wepchnal na swiadka by opowiadac tam urojenia XD
  • Odpowiedz