@RobinSchudl: A Ty się nie zesrałeś? @pyczasty ma misję i musi się często zesrywać, nie zawsze, bo w końcu olgierdano daje powody,żeby go wyśmiewać......jak wszyscy, którzy w to weszli.
Ja pier.....misja misją, ale ogarnij się chłopie. WASZ guru? już nawet się pogubiłeś typie kogo masz naskakiwać. Jechać wszystkich, bo zasłużyli i do przodu, to moje motto, niezłe nie? No to ja, ale ty masz misje i na jednego zaburzonego masz zlecenie
@1234rfdcfvghytrewsedrgyj: Ja się pogubiłem? Jestem bardzo poukładany i raczej nie czepiam się do nikogo bez powodu. Nie obrażaj się, bo tu każdy próbuje narzucicić swoją narrację i swoją prawdę.
@pyczasty: Żadnego zlecenia? A takie skupienie na jednej osobie nie jest dziwne? Odejbało mu, ale tylko on jest do n----------a laczkiem po głupim łbie? No chyba nie, ale niektórzy jak i ty tym laczkiem n-----------e jednego zdaje mi sie?
@piSSowiec39: Noooo, ale coś na temat? Cos z sensem? Dzwonów do bicia nie brakuje, a jeśli ktoś n--------a w jeden, to jakie wnioski? Albo ma obsesje, albo cel....no albo jedno i drugie i tego menela mexicana też walić przy okazji juz dawno zapomnialem o rym niszowym menelu :)
@piSSowiec39: Ludzi chciałby ustawiać po chodnikach a tu widać jak na dłoni jak on porusza się. Zakłada jakieś obścisłe ciuszki i śmieszne torebeczki baczne... Przecież on nawet nie wie co to jest awantura :)
Taki zwykły chłopaciś spod bloczku. Strzał i leci sierpem na komendę
@RobinSchudl: ty niby jakis ludzik z Białegostoku jesteś ale cały czas wstyd przynosisz... troche byc tam cos chcial ale w niczym nie potrafisz i pchasz sie na afisz.. co jest z toba nie tak?
@1234rfdcfvghytrewsedrgyj: a czym jest wklejanie ciągłych zdjęć prawniczki? Albo totalnie żenujących grafik ze Sradkiem, które udawały śmieszne? Pod nimi też się prujesz? Jakoś tego nie zauważyłem podobnie jak i tego, że tutaj jest tylko garstka osób potrafiących powiedzieć wprost co Łukaszek odwala. Zdecydowana większość to zaś oszołomy udające, że wszystko jest w porządku. Zatem gdy kilka osób skupia się na tym grajewskim przegrywie - to choćby dla równowagi tagu -
@ContentMarketingExpert: Bywało, że się prułem czasem zza dawnego konta 2 lata temu, ale chociaż próbowałem być sprawiedliwy i walić wszystkich po trochu . To jest równowaga? Choroszcz, a nie równowaga. No ciężko tu o równowagę. Jeśli taki pyczasty atakuje mnie WY i mam jakiegoś NASZEGO GURU, bo coś napisałem, to już nierównowaga, tylko choroszcz. Poczytaj jego tu tego. Wie, że ma atakować olgierdano, ale z
@pyczasty: takie p---------a w stylu kolodzieja, zastraszaja swiadka ktory kompletnie nic nie ma do dodania do sprawy XD wiec jest gwno a nie swiadkiem, nikim jest, chorym na umysle ktory sie wepchnal na swiadka by opowiadac tam urojenia XD
#kononowicz #olgierdanowglowiemasiano #patologiazinternetu
źródło: delikatny lukaszek
PobierzJa nikogo nie zawiodłem i nie mam sobie nic do zarzucenia, ale jak ktoś ma oczy zaklejone śmietaną to już nie mój problem :)
Też mogę pisać w grożnym tonie i cudze matki obrażać ale po co? Trzeba być sobą
@pyczasty:
Nie mam zlecenia żadnego.
Taki zwykły chłopaciś spod bloczku. Strzał i leci sierpem na komendę
@ContentMarketingExpert: Bywało, że się prułem czasem zza dawnego konta 2 lata temu, ale chociaż próbowałem być sprawiedliwy i walić wszystkich po trochu . To jest równowaga? Choroszcz, a nie równowaga. No ciężko tu o równowagę. Jeśli taki pyczasty atakuje mnie WY i mam jakiegoś NASZEGO GURU, bo coś napisałem, to już nierównowaga, tylko choroszcz. Poczytaj jego tu tego. Wie, że ma atakować olgierdano, ale z