✨️ Obserwuj #mirkoanonim #zwiazki #rozowepaski Mam 26 lat, rodzina mi czasami marudzi 'kiedy chłopak', ale ja nie mam czasu ( ͡°͜ʖ͡°)
00:00 - 9:00 sen 9: 00 - 18: 00 praca, pies i hobby 18:00-19:00 trochę nicnierobienia, nic konkretnego 19:00-00:00 spotkanie ze znajomymi/ surfowanie po necie, pies
Nie wiem, jak ludzie znajdują czas na związki. Szkoda rezygnować ze swojego trybu życia i tracić czas na obcą osobę xD
@PurpleHaze ogólnie większość wpisów przechodzi jeśli nie są wulgarne, obrażające etc., nawet wpisy, które mogłyby się iść z anonima np. jaki monitor kupić do monitora.
Szkoda rezygnować ze swojego trybu życia i tracić czas na obcą osobę xD
@mirko_anonim: na tym to polega że ta obca osoba przestaje być obca ale ty chyba po prostu tego nie potrzebujesz (albo nie chce ci się szukać i liczysz że samo spadnie)
@mirko_anonim: jak nie potrzebujesz relacji i jest Ci ok jak jest to tak rób i tyle. Jak ktoś potrzebuje/chce to robi tak, żeby mieć partnera i sobie go ma i ma na niego czas. Oba rozwiązania są dobre, jeśli są stosowane u osób, które właśnie ich potrzebują/chcą.
#zwiazki #rozowepaski
Mam 26 lat, rodzina mi czasami marudzi 'kiedy chłopak', ale ja nie mam czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
00:00 - 9:00 sen
9: 00 - 18: 00 praca, pies i hobby
18:00-19:00 trochę nicnierobienia, nic konkretnego
19:00-00:00 spotkanie ze znajomymi/ surfowanie po necie, pies
Nie wiem, jak ludzie znajdują czas na związki. Szkoda rezygnować ze swojego trybu życia i tracić czas na obcą osobę xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
- inni ludzie zwykle nie spią po 9h non stop
- inni ludzie zwykle nie pracują
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Juz takie slabe bajty puszczacie, ze nawet zielonka sie nie nabierze (-‸ლ)
@mirko_anonim: na tym to polega że ta obca osoba przestaje być obca ale ty chyba po prostu tego nie potrzebujesz (albo nie chce ci się szukać i liczysz że samo spadnie)
@czescmampytanie: ????
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta