Ehh I wymieklem 4.5 dnia wytrzymalem, no cuz.....za duzo stresu za duzo spraw za duzo wszystkiego nie da sie tak meczyc na trzezwo nie da sie z tym zyc
@spanzik: dzieki, mocniejszych trunkow juz nie pije bo mi #!$%@? pozniej nie pamietam co robie i sa z tego problemy, a tak jak walne 8 na szybko to troche mozg wylaczony ale jeszcze sie kontroluje
Słuchaj, ja (22 years old) przez to przechodziłem, miałem jechać na odwyk ale postanowiłem sobie dać szansę, nieodłączną częścią mojego życia był alkohol i dzisiaj pewne sprawy wydają mi się znacznie łatwiejsze niż w stanie upojenia, np. praca bo zdarzało się codziennie wstawać na pieruńskim kacu i jego wielkość była zależna od tego jak bardzo poprzedni dzień w podwroclawskim Amazonie był stresujący albo budzacy we mnie nienawiść do zadań które mi przydzielano.
@ojednopiwozadaleko: tłumaczenie meneli i lumpów xD Bo jak się porobisz i jeszcze będzie ci kołowało we łbie a na następny dzień kapeć w mordzie i ew. ból bani, to na pewno będzie lepiej xD
Alkohol to dałn wśród używek, a picie samemu czy tam inne topienie smutków to dopiero mentalność debila xD
@d0paminaKing: mirek kale ja nie mam problemu z zyciem ja mam problem z przeszloscia i tym co robilem jak cpalem, podczas jednej z kilkudniowych sesji dalem sie wyruchac afroamerykaninowi, a to wierzcholek gory lodowej ja nie moge w lustro spojrzec jak ja mma zyc nigdy to ze mnie nie zejdzie zwlaszcza ze bylo nagrane a w internecie nic nie ginie
#kosmos #polska #technologia #rakiety widok ziemi z perspektywy pokladu rakiety Bursztyn 2K podczas ostatniego testu. Oficjalnie udalo sie doleciec na wysokosc 101 km
@ojednopiwozadaleko: tłumaczenie meneli i lumpów xD
Bo jak się porobisz i jeszcze będzie ci kołowało we łbie a na następny dzień kapeć w mordzie i ew. ból bani, to na pewno będzie lepiej xD
Alkohol to dałn wśród używek, a picie samemu czy tam inne topienie smutków to dopiero mentalność debila xD