Aktywne Wpisy

vieniasn +469
szedł chłop z torbami ciężkimi 78 lvl to powiedziałem daj pan te torby ja to wezmę
no to zdążył mi opowiedzieć historię swojego życia i wychodzi że całe życie ciężko pracował głównie w roszarni potem coś z koleją a teraz jest chory i ledwo mu starcza na życie mimo 45 lat pracy
i tak właśnie wygląda życie ludzkie że człowiek się rodzi potem tyra jak wół cierpiąc a potem tylko cierpi ale
no to zdążył mi opowiedzieć historię swojego życia i wychodzi że całe życie ciężko pracował głównie w roszarni potem coś z koleją a teraz jest chory i ledwo mu starcza na życie mimo 45 lat pracy
i tak właśnie wygląda życie ludzkie że człowiek się rodzi potem tyra jak wół cierpiąc a potem tylko cierpi ale

źródło: temp_file2741173492448777143
Pobierz
hirek_gawron +248
Warto zaznaczyć że walcząc o immunitet w swoim wystąpieniu Szczoch-Cipoch znowu się skompromitował - ten koleś to jest chodząca tragedia. Liczę że w nowym tygodni nowi uczestnicy zamieszają w tym kociołku, a NPC się obudzi przy Łucji.
@kipman1: dlaczego się skompromitował? o czym piszesz ? coś mi chyba umknęło?
@Amikamamy no zamiast powiedzieć coś wesołego to zgrywał ofiarę, a sam doprowadził do miejsca w którym był - mówienie że jest OFIARĄ poprzedniego immunitetu to kompromitacja. Równie dobrze mógł powiedzieć że jes ofiarą zainteresowania żAlicji.