Aktywne Wpisy

wcfilmowe +921

magazynierka_4k +478
Daj plusika, jeśli kiedykolwiek jechałeś/-aś takim pociągiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Złote czasy, wsiadało się w swoim mieście i jechało niby na studia, ale jednak człowiek myślał, że może to jakaś wywózka do obozu koncentracyjnego - niedomykające się drzwi od wagonów - wypadłeś, Twoja strata, grzanie "foteli" na zero albo na maksa, piękna woń z kibelka, bo drzwi też się nie domykały, stanie w polu po 2h bez
Złote czasy, wsiadało się w swoim mieście i jechało niby na studia, ale jednak człowiek myślał, że może to jakaś wywózka do obozu koncentracyjnego - niedomykające się drzwi od wagonów - wypadłeś, Twoja strata, grzanie "foteli" na zero albo na maksa, piękna woń z kibelka, bo drzwi też się nie domykały, stanie w polu po 2h bez

Najchętniej to już bym się zwolnił sam, ale w miarę dobrze placa i mam urlop rozplanowany, dlatego zostanę do końca umowy.
Pieprzyć firmy które nie wspierają rozwoju.
#praca #emigracja #szwajcaria
#pracbaza
Nie awansuje się kogoś, kto wymiata na jakimś stanowisku? Norma, ciężko będzie znaleźć na to stanowisko kogoś takiego jak on, więc niech siedzi i robi dalej
W mojej poprzedniej firmie (w DE) jak doszła wieść, że się rozglądam za nową pracą, to się okazało, że zarówno umowa na stałe jak i zrównanie mi stawki do pracowników z