Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@lukenzi: ja bym to nazwał naturalną reakcją rynku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zadziwia mnie jak wielu wieści apokalipsę, ale nie jest gotowych by postawić na to swoje pieniądze.
@buchowo: Moim zdaniem to, ze nie ponosisz ryzyka bezpośrednio i natychmiast wcale nie oznacza, ze temat nie moze Cie dotyczyc.
Dla mnie pewne jest, ze komentarze, szczegolnie na poczatku tej konferencji byly niepotrzebne. Z poczatku jak zaczal to kurs powoli sobie spadal, ale potem wypalil ze w radzie sa osoby, ktore chca dalszego podwyzszenia stop. Ale to ich totalna opozycja naslala. Kilka minut pozniej okreslil te same osoby jako idiotow. I
a ja zaryzykuję że za kilka tygodni sytuacja się ustabilizuje

@buchowo: a jak się nie ustabilizuje to przeprosisz wszystkich za swoją analizę i wrzucisz 10k na Forexa? chyba że już to zrobiłeś
@quizonmyface: @niochland nie bawię się w porady inwestycyjne. Każdy niech sam zdecyduje czy lepiej trzymać złotówki zaszyte w tapczanie czy nimi obracać. Tam gdzie ty widzisz problem, ja widzę okazję. Zresztą jak nie ruszyłeś przed spotkaniem rpp to spóźniłeś się na ten pociąg
@quizonmyface: odniosłem się tylko i wyłącznie do wykresu złotówki i płaczu o topniejących oszczędnościach. Nie odniosłem się wcale do samego wystąpienia i zasadności tej decyzji. Zamiast płakać nad sprawami na które w tym momencie nie ma się wpływu, lepiej zastanowić się jak tą sytuację można wykorzystać i zarobić (oczywiście nie dotyczy to ludzi bez oszczędności)