Aktywne Wpisy

Adamfabiarz +284
Jestem trochę przerażony tym wypadkiem na A1 spowodowanym przez BMW właściciela jednej z łódzkich firm podczas którego zginęła trójka niewinnych ludzi. Równie dobrze mogło trafić na mnie.
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie

borsuk123 +1888
jako że mnie stać, częstuje ją
to był chyba haczyk bo od razu pyta czy nie dałbym jej jakiś pieniędzy bo dzisiaj ukradli jej torebkę xd
tak patrze na nią i mowie, że nie mam gotówki, mając nadzieję że to zakonczy dyskusje.
taki #!$%@?, ona że to nie szkodzi i mogę jej wysłać blikiem...xd
to już się #!$%@?łem i mówię żeby #!$%@?ła już bo jej #!$%@? na łeb
#przegryw #ukraina #finanse
@GoldenJanusz: J A K I C H Ś.
Czy naprawdę myślisz, że słowo "jakiś" ma sens w zdaniu, które napisałeś, ułomku?
a świstak siedzi i zawija je w te sreberka.