Wpis z mikrobloga

@rav3k: sony jak i ms pokazują pazurki co będzie jak tylko cyfra lub abonament bedzie w ofercie. Dostaniecie takie 10/10 przeciętniak jak starfild(nie mówię za to zła gra i komuś się podoba ale nie zasługuje na takie recki), gry robione pod abonament i z bugami jak cyberpunk byle by trafić do puli w abonamencie, ona nie musi się sprzedać. Gry które będą tak genetyczne że 20 letnie gry mają lepsza
  • Odpowiedz
@CorniMati: Starfield jest chociaż nową grą dopiero co po premierze. Sony nigdy nie wpuściłby do swojej oferty premierowego tytułu ze swojej stajni. To, ze Tobie się gra nie podoba i twierdzisz, że nie zasługuje na takie oceny. to w zasadzie Twój problem( ͡° ͜ʖ ͡°) Piszesz tak, choćbyś dopiero po 20 latach odkryłeł rynek gier na nowo. Przecież za pełną cenę masz gry okrojone, niedopracowane, a
  • Odpowiedz
@MxS89: zgadzam się jest mega duży wybór. Gry sony ograłem to bardzo dobre tytuły. O Starfilda chodziło mi że jest dużo aspektów które w 2011 by były top ale nie w 2023. Chciabym aby mi się gra podobała bo oprócz NMS nie ma chyba jakiś alternatyw i lubię kosmos. Zresztą gry ma jak będą dobre to i sony będzie musiało się starać bo konkurencja. Kibicowałem aby Starfilda był wybitny. Co
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@CorniMati po 30stce podobno to normalne :) ja mam ps5, xss i nvidia shield (juz bez geforce now) i nie gram w nic... ostatnio 3 miesiące temu skonczylem w koncu death stranding z półki wstydu... wisi jeszcze cyberpunk, nowy god of war i kilka tytułów i nie gram. Raz ze dziecko, dwa zw po prostu wole się polenić jak już mam ten wolny czas. Wczoraj zamowilem gamesir x2 pro zeby na
  • Odpowiedz