Wpis z mikrobloga

szukalem babki od jakichs 3 miesiecy, nie bylem bezposredni, etc. sama #!$%@? wychodzila. Troche wybrzydzalem i szukalem tylko w okolicy powiatowej , ale i tak 0 spotkan. Zmienilem podejscie i napisalem w jakiejs piatej wiadomosci, ze 'chce cie wyruchac i takie sa moje intencje'. I wiecie co? Zadzialalo za pierwszym xD polecam

#tinder
  • 31
@heater: Bo baby zawsze wybiorą buraków, tylko #!$%@?ą przed innymi bzdury, żeby na szmaty nie wyjść. Ja jestem za kulturalny na p0lki i nie dotrzymam im w piciu, dlatego jestem dalej przegrywem :(
@wojtek-m: nie #!$%@? o polkach, tylko zmien sie i plyn z nurtem, taka jest rzeczywistosc, tez sie zmienilem. Polecam ksiazke no more mr nice guy plus do bajery/manipulacji jak zyskać przyjaciół i zjednać sobie ludzi
@Pralko-suszarka: nie #!$%@?, chciala sie ustawia w parku po 22, ja nie chcialem i ustawialem ja na weekend, bo ona pracuje do 22 . To czuc kiedy baba faktycznie chce sie #!$%@?. Tekst ktory cytujesz byl nie do ciebie
@wojtek-m: stary ja tak samo mialem same problemy, ale natury fizjologicznej nie oszukasz, facet potrzebvuej czasem dupy. Zyskaj dystans do zwiazkow i dup. Jak jests madry to przeczytasz polecene przeze mnie pozycje i przestaniesz sie okreslac mianem przegrywa (serio nie rob tak, obnizasz sobie poczucie wlasnej wartosci). Essa wariacie
@heater: Chłopie, przez baby, po trzech latach pracy z porządnymi zarobkami musiałem z tej pracy spirdalać w podskokach.
P. S.
Nawet nie pytaj bo po kilku miesiącach uj mnie strela jak je wspominam i ich cholernych pachołków stulejarzy, którzy prawie zamienili moje życie w piekło, bo chcieli mnie swatać ze starymi i grubymi. #!$%@?! Ide zapalić! :(
@Pralko-suszarka: gowno prawda, morde mam max na 6/10, moge ci na pw wyslac, cialo 4.5/10, lekka nadwaga. To nie jest oderwane od rzeczywistosci, to jest rzeczywistosc. Matyczne usluzne wychowanie i bajki disneya zwinechly psychike wielu dobrych chlopow, ale da sie to leczyc
@heater: Ja pierdziele typie, wychowanie i psychika nie ma tu nic do rzeczy.

Jeżeli nie podobasz się dziewczynie, to czego byś nie powiedział, to każda będzie cię miała w dupie. Tak działa świat w internecie, że charakterem nie nadrobisz wyglądu.

Większość facetów jest w okolicach 6/10, ale z jakiegoś powodu tobą się zainteresowały. No hmmm ciekawe dlaczego XD Pokaż screena z pierwszych 5-10 wiadomości. I powiedz na ile w skali 1-10
@wojtek-m: patrz na tego screena, jeden z rozdzialow 'jak poznac przyjaciol...' w praktyce - pytasz o jedna kwestie, jak uzyskujesz odpowiedz twierdzaca to pytasz o cos wiecej
@heater: ty jesteś takim bałwanem że po prostu głowa aż człowieka na wieczór tylko boli XDDD

Powiedz mi, gdzie na tym screenie błyszczysz charakterem? W którym miejscu? Bo ja nie widzę takiego momentu. Pierwsze kilka wpisów wygląda jak żywcem wyjęte z jakiegoś stocka "polecanych openingów".
Następnie od razu proponujesz spotkanie wieczorem przy winie a ta się OD RAZU zgadza.

Typiara 7.5/10, która ma pewnie SETKI matchy z podobnie nijakimi tekstami akurat
@heater: Rozbroiłem cały twój wysryw w minute, nie masz nic na swoją obronę jak każdy kto racjonalizuje sobie swoje sukcesy, które nie są wynikiem jego pracy.

Wiesz kiedy rozmawiałem z dziewczynami dokładnie w ten sam sposób co ty na screenie? 4 lata temu kiedy dopiero zaczynałem przygodę z tinderem. Byłem tak samo nijaki, przesadnie grzeczny i bezpośredni.

nie nie wierze, ze przekonam cie w postach na wykopie

@heater: A próbujesz