Aktywne Wpisy

capol2 +708

lubieczipsy_ +59
Przeprowadziłem się do nowego mieszkania i jest jakaś grupa na fb sąsiedzka.
Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka
Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka

#tinder
@heater: ? xD
P. S.
Nawet nie pytaj bo po kilku miesiącach uj mnie strela jak je wspominam i ich cholernych pachołków stulejarzy, którzy prawie zamienili moje życie w piekło, bo chcieli mnie swatać ze starymi i grubymi. #!$%@?! Ide zapalić! :(
@heater: wiem, ale zwróciłem na niego uwagę ze względu na to jak idiotycznie i oderwanie od rzeczywistości brzmiał
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli nie podobasz się dziewczynie, to czego byś nie powiedział, to każda będzie cię miała w dupie. Tak działa świat w internecie, że charakterem nie nadrobisz wyglądu.
Większość facetów jest w okolicach 6/10, ale z jakiegoś powodu tobą się zainteresowały. No hmmm ciekawe dlaczego XD Pokaż screena z pierwszych 5-10 wiadomości. I powiedz na ile w skali 1-10
Powiedz mi, gdzie na tym screenie błyszczysz charakterem? W którym miejscu? Bo ja nie widzę takiego momentu. Pierwsze kilka wpisów wygląda jak żywcem wyjęte z jakiegoś stocka "polecanych openingów".
Następnie od razu proponujesz spotkanie wieczorem przy winie a ta się OD RAZU zgadza.
Typiara 7.5/10, która ma pewnie SETKI matchy z podobnie nijakimi tekstami akurat
Wiesz kiedy rozmawiałem z dziewczynami dokładnie w ten sam sposób co ty na screenie? 4 lata temu kiedy dopiero zaczynałem przygodę z tinderem. Byłem tak samo nijaki, przesadnie grzeczny i bezpośredni.
@heater: A próbujesz