Wpis z mikrobloga

• 8
@szatanEK666: bo widziałam co pokazujecie pod pozorem szarej myszki najczęściej są to laski 10/10 tylko jeden dzień skromniej ubrane xD
Ja w tych waszych szarych myszkach nigdy nie widziałam przeciętniary
  • Odpowiedz
  • 7
@szatanEK666: szkole skończyłam już dawno temu i widać którego koniotrzepika już zabolało że szukacie lasek które wyglądają jak rakiety ale żeby były skromne i usłużne dla was szara myszka to poprostu ładna niewolnica
  • Odpowiedz
@Linnior88: i co z tego? internet nie odzwierciedla rzeczywistości
jakby laska 4/10 złapała losowego przegrywa za rączkę to by chyba się poszczał ze szczęścia

w drugą stronę skonczyłoby się na komisariacie
  • Odpowiedz
@Linnior88: Widac ze mirabelka po psychologi. Tylko z interpunkcja zatrzymałas sie na podstawowce. Domyslam sie o co masz ból d--y. Ale to tylko twoj problem. Btw. Laski z twojego opisu zamawiam sobie kilka razy w miesiacu z dowozem pod wskazany adres tylko z tego wzgledu ze przebywanie z babą dluzej niz 48h miało by zły wpływ na moje zdrowie psychiczne ????
  • Odpowiedz
@Linnior88: Oczywiście, pod publikę gadają, że szarą myszkę chcą, a na instagramie same lufy rodem z p---o w obserwowanych xD nienawidzę obłudy, my przynajmniej mówimy bezpośrednio, że nie jesteśmy zainteresowane p0lakami i wolimy zagranicznych przystojniaków ;)
  • Odpowiedz