Wpis z mikrobloga

@yoyebie:To nie wejdzie ci niczym, tyle tylko ze CWM daje 100% gwarancji sukcesu, i obraz lustrzany bez ingerencji w cokolwiek. Na alledrogo dorwałem ostatnio kartę 32GB za 42zł... @JesterRaiin: TB nie wazne ktore ma jedną ale tylko jedną zaletę - możliwość usuwania aplikacji systemowych w łatwy sposób/backup takowych. A nawet w tym potrafi strzelac cyrki. Moim zdaniem apka na zasadzie "bo nic lepszego nie ma".
@JesterRaiin: Wystarczy mi że na zwykłej wersji nie potrafi mi przeprowadzić przywracania całościowego apek, tylko się wiesza/wywala błędy, a czasami nawet chamsko nie chce zamknąć przez task killera. W zyciu nie dam na ten program nawet centa, ale moze tylko u mnie są takie cyrki (choc miałem to samo na 3 róznych romach).
@JesterRaiin: Ale jak o dwóch różnych apkach ? Jeśli dla ciebie apka jest różna tylko dlatego ze ktoś postanowi zablokować pare opcji to cóż... nie zgodzę się. NIe pisze się całego kodu od nowa tylko dla ograniczenia funkcji wersji lite. @yoyebie: google: titaniumbackuppro.apk chomikuj :P :D